23948sdkhjf

Prøv vores online fartskriver-simulator - Det er gratis

| Medlemsnyhed | Indrykket af BG Fleet

At betjene en fartskriver kan være en udfordring. Derfor har Stoneridge lavet en online simulator, hvor man ikke kan ødelægge noget som helst. Det er nemt og gratis.

Om BG Fleet

- En del af BG Service Center

Mange års erfaring gør os til eksperter i takografer og tilbehør. Vi er dansk forhandler af Stoneridge, som i dag producerer den bedste takograf / fartskriver på markedet, som fra fabrikken monteres i mange nye lastbiler - f.eks. Scania, MAN og DAF

Alt for mange virksomheder har desværre ikke styr på deres data og de gældende regler, eller bruger alt for meget tid på det. Vi har gennem årene specialiseret os indenfor automatisk download og opbevaring af takografdata, samt flådestyring. Alt sammen værktøjer som gør dagligdagen nemmere for vores kunder.

Vi hjælper dig med at undgå bøder, og vi finder en god løsning, så du kan koncentrere dig om dit arbejde. Vi sidder klar til at give dig den nødvendige support, og hjælper dig selvfølgelig godt igang.

Vi har en del spørgsmål vedr. betjening af selve fartskriveren. En god måde et "lege" på, er ved at benytte sig af vores online simulator. Her kan man trykke på det man har lyst til, uden at ødelægge køre -hviletid osv. 

PRØV SIMULATOREN HER

På vores eget værksted laver vi også takografservice og montering, så igennem os får man en komplet løsning til den helt rigtige pris, uanset størrelsen på dit firma.

Vores kontor og værksted er placeret i Viby J ved Aarhus, men vi har samarbejdspartnere i hele Danmark - og vi har mulighed for at udføre opgaven hos dig!


Kommentarer

Riff Olsen
Prøv Simulatoren her ... Den dur ikke
Error 404 Sorry, we couldn't find what you're looking for.

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
BG Fleet

Jens Juuls Vej 28
8260 Viby J
Danmark
BG Fleet

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.11