23948sdkhjf

STARK får specialdesignet ventilationsløsning fra KK-VENTILATION til nyt hovedsæde

| Medlemsnyhed | Indrykket af KK Ventilation A/S

STARK er flyttet i et 7.500 m2 stort hovedsæde i Aarhus og KK-VENTILATION har leveret specialdesignet ventilationsløsning til det omfattende domicil.

STARK overtog i 2014 dele af Arla’s tidligere hovedsæde i Viby/Aarhus og har siden indrettet nyt hovedsæde til ca. 240 medarbejdere. Lokalerne er ombygget og tilpasset over flere år og kvadratmeterne er udvidet fra 5.665 til 7.500. KK-VENTILATION har over 4 leverancer leveret og monteret nyt ventilationsanlæg.

30.000 m3 luft i timen

Den eksisterende ventilationsløsning var forældet og mangelfuld, og derfor var det nødvendigt, at installere en ny løsning. Løsningen er udvidet 4 gange og er kompleks med varmegenvinding. Hver time passerer ikke mindre end 30.000 m3 luft igennem kanalerne, som KK-VENTILATION har specialdesignet til opgaven. Det har været udfordrende at installere løsningen pga. trange pladsforhold. Særligt i de tilfælde, hvor teknikrum skulle udstyres med 2 aggregater med kanaludfletninger og lyddæmpere, har det været vanskeligt. Derfor er der stor tilfredshed med løsningen nu.

HH Hansen godt tilfredse med KK-VENTILATION

HH Hansen A/S var hovedentreprenør på ombygningen og fortæller om samarbejdet med KK-VENTILATION: ”Vi valgte KK-VENTILATION, fordi vi kender dem i forvejen, og fordi vi ved, at samarbejdet fungerer godt og kvaliteten er i orden. De er kompetente samarbejdspartnere, der er gode til at finde løsninger på komplekse forhold, som der var tale om her.”

KK-VENTILATION profil

KK-Ventilation A/S projekterer, installerer og rådgiver om stort set alle former for ventilationsanlæg. Virksomheden har eksisteret i mere end 50 år, hvor kvalitet, stabilitet og god service er ord, der kendetegner virksomheden. Der leveres ventilationsanlæg til erhvervsbyggerier, skoler, institutioner, hospitaler og laboratorier og energioptimering er en af virksomhedens kernekompetencer. KK-VENTILATION har en fast stab af montører, hvoraf mange er GMP certificerede.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
KK Ventilation A/S

Mårslet Byvej 14
8320 Mårslet
Danmark
KK Ventilation A/S

Send til en kollega

0.123