23948sdkhjf

Malingen skallede af kældervæggene

| Medlemsnyhed | Indrykket af Drytech ApS

Problemer med fugt og skimmelsvamp viste sig at skyldes opstigende grundfugt fra jorden. Løsningen på problemet blev Drytechs system,

Efter en oversvømmelse i Max Mertov og frues kælder i huset i Ullerslev på Nordfyn kom der skimmelsvamp i kælderen. Kældergulvet var beklædt med vinylgulvtæppe, der var hessian på væggene, og panelerne var lavet af spånplader – alle materialer der holdt på fugten, og gav gode betingelser for skimmelsvamp.

”Vi valgte at renovere kælderen. Den blev nogenlunde tør efter oversvømmelsen, og vi fik pudset væggene op og malet. Men så begyndte malingen at skalle af. Vi havde læst om Drytech og besluttede os for at kontakte dem,” siger Max Mertov. 

Klik her for at bestille et gratis fugttjek af din kælder.

Drytech målte fugtniveauet i kældervæggene til at være  over 25 procent. Fugten kom fra jorden og trængte ind i husets fundament og kældervægge. Derfor var væggene blev fugtige igen, og renoveringsarbejdet i kælderen var spildt.

”For at løse problemet med den opstigende fugt fra grunden, kunne vi gøre to ting: Få lagt omfangsdræn eller få installeret Drymat System. Men vi ønskede ikke at betale ca. 250.000 kr. for at få lagt omfangsdræn og få gravet vores have op. Derfor valgte vi løsningen med Drymat System,” forklarer Max Mertov.

Efter Drymat System har været installeret i kælderen i halvandets års tid, er fugtniveauet reduceret så meget, at Max Mertov og hans kone nu er gået i gang med at male kælderen igen.

Læs mere om Drymat System

Se Handyman.dk teste Drymat System 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Drytech ApS

Virumgade 7-9
2830 Virum
Danmark
Drytech ApS

Send til en kollega

0.139