Armeringsnet til P-pladser på græs

| Medlemsnyhed | Indrykket af EXPO-NET Danmark A/S

Gode erfaringer med EXPO-NET Danmark A/S armerings net fra Brønderslev Markedsplads og Hjørrings oplevelseshus.

I forbindelse med afviklingen af Store Brønderslev Marked, der finder sted i starten af september, har vejret ofte drillet med massivt regnvejr. Dette har gjort, at bilerne, der ankommer med varer til markedsboderne, har kørt de midlertidige adgangsveje til plørede græsplæner og dermed gjort disse ufremkommelige. Derfor besluttede markedsudvalget at etablere nogle køreveje, således at bilerne altid vil kunne køre frem til boderne uden at køre fast, selvom vejret skulle drille. Man kontaktede derfor EXPO-NET Danmark A/S, der anbefalede at udlægge EXPO 1311 plast-armeringsnet på græsplænen. Armeringsnettet leveres i 2 meters bredde og i rullelængder á 25 m, og det er lagt med et mindre overlæg på ca. 5-10 cm. Der er monteret u-jern i siderne og i overlappet med ca. 1,5 m’s afstand. Når græsset fremover bliver slået, vil det afklippede græs formuldes, og derfor vil nettet med tiden ikke være synligt. Løsningen har fungeret særdeles tilfredsstillende. Selv tunge lastbiler, parkeret oven på nettet, har ikke trykket spor i plænen.

 

P-pladser til Hjørring Teater

De gode erfaringer har også fundet anvendelse i Hjørring, hvor der skulle etableres parkeringspladser i forbindelse med det nye teater og oplevelseshus i Hjørring. Da det ikke er muligt at skabe tilstrækkeligt med parkeringsareal i teatrets umiddelbare nærhed, er et areal ved den nærliggende, tidligere Godthåb Ungdomsskole blevet udlagt med EXPO 1311 armeringsnet på samme måde som i Brønderslev. Efter færdiggørelsen er der endvidere lagt et tyndt lag muldjord ud over arealet, hvori der er sået

græs. Det er herefter meningen, at man kan køre og parkere direkte på græsset, uden at der

dannes kørespor. Pt. er arealet afspærret for trafik, indtil græsset begynder at gro frem.

 

Tekniske egenskaber

EXPO-NET armeringsnet er fremstillet af HD polyethylen, der er modstandsdygtigt over for alle i jorden forekommende alkaliske stoffer samt syrer (indtil pH 2). Nettet er stabilt ved temperaturer fra -60° C til +100° C og er UV-stabiliseret, således at det kan tåle sollys i længerevarende perioder, fx ved oplagring udendørs.

 

Yderligere information: www.expo-net.dk

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EXPO-NET Danmark A/S

Georg Jensens Vej 5
9800 Hjørring
Danmark
EXPO-NET Danmark A/S

Billeder & videoer

Græsarmering Brønderslev marked 009Græsarmering Brønderslev marked 012Græsarmering Brønderslev marked 014

Send til en kollega

0.119