23948sdkhjf

Nu lanceres i-CLIPS: Nordens første skruefrie belægning med klik-montage

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dolle Nordic A/S

i-CLIPS er navnet på et nyt belægningssystem til terrassen, altanen eller anden belægning, der kan monteres ved hjælp af ganske få kliks, uden brug af skruer og alt for meget værktøj.

For første gang i Norden lanceres et belægningssystem til eksempelvis terrassen eller altanen med patenteret klik-montage uden synlige skruer. Terrasseproducenten DOLLE NORDIC vil nu gøre det lettere for håndværkere at montere en stilren terrasse – helt uden brug af skruer:

- Det særlige ved i-CLIPS er, at det nu er muligt at bygge en terrasse eller altan med skruefrie brædder, som for det første er utrolig lette at lægge og dernæst efterlader et mere stilrent finish. Systemet optimerer arbejdsgangen uden at gå på kompromis med kvaliteten, fortæller Christian Reimer, som er adm. direktør i DOLLE NORDIC.

i-CLIPS består af en aluminiumsskinne og belægning i både træ og komposit. Belægningen klikkes fast til systemets aluminiumsskinner, som automatisk sikrer den korrekte afstand mellem brædderne ved hjælp af de præmonterede clips. Det sparer håndværkernes tid, og i det hele taget er det en stor del af DOLLE NORDICs vision at tilbyde simple og brugervenlige produkter:

- Vi har med i-CLIPS taget skridtet videre fra vores patenterede lofttrappeteknologi ClickFIX og tilbyder nu også belægning med klik-montage. i-CLIPS har på samme måde et patenteret system, og derfor glæder det os, at vi nu kan lancere det nye belægningssystem for første gang i Norden. Netop udfræsningen i belægningen sammen med skinnen udgør det patenterede kliksystem og derfor også navnet i-CLIPS, siger Christian Reimer. 

Nem afmontering
En anden fordel ved i-CLIPS er, at det nu også er muligt at afmontere brædderne ved hjælp af de medfølgende afmonteringsnøgler:

- Som en del af i-CLIPS-konceptet er det også enkelt at afmontere belægningen ved hjælp af systemets afmonteringsnøgler. Det er praktisk, hvis man nu har tabt noget mellem brædderne, skal flytte eller måske vil udskifte brædderne til fordel for en ny træsort, slutter Christian Reimer.

Fakta om i-CLIPS:

  • Patenteret i-CLIPS-system til terrasse, altan eller anden belægning
  • Vælg mellem fire slags belægninger: Thermo fyr (PEFC), kebony (FSC), komposit antricitgrå og komposit brun
  • Højden kan justeres fra 4,3 til 27,3 cm
  • DOLLE NORDIC giver 10 års garanti på alle i-CLIPS-produkter

Læs mere om i-CLIPS her og montagevideo her.

 

Om DOLLE NORDIC A/S:

DOLLE NORDIC er et datterselskab til DOLLE A/S, som siden 1951 har udviklet sig til verdens førende inden for udvikling, produktion og salg af lofttrapper. De 65 års erfaring med lofttrappeproduktionen har været med til at skabe eksistensgrundlag for DOLLE NORDIC.  

DOLLE NORDIC har ansvaret for salg og markedsføring af DOLLE A/S’s produktportefølje i Norden. Kerneproduktet er, og har altid været, lofttrapper. Med tiden er der tilføjet flere produkter til sortimentet såsom hemsetrapper, centertrapper, skunklemme, gelændersystemer, modulopbyggede terrasser og senest det unikke belægningssystem, i-CLIPS.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dolle Nordic A/S

Holmstrupgårdvej 1C.
8220 Brabrand
Danmark
Dolle Nordic A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109