23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kom til årets Branddag – og hør seneste nyt om certificering af teknisk byggesagsbehandling

DBI og Molio følger op på sidste års flotte debut og afholder endnu en fælles ’Branddag’ for byggeriets aktører. Det sker den 2. maj i HUSET i Middelfart og den 4. maj hos DBI i Hvidovre.

I år sættes der bl.a. fokus på de to højaktuelle emner ’certificering/privatisering af teknisk byggesagsbehandling’ og ’nyt Bygningsreglement 2018’, som meget snart får stor betydning for mange af byggeriets aktører. Desuden gør en gennemgang af svenske erfaringer med privatiseret byggesagsbehandling dig klogere på, hvad du kan forvente med den kommende certificeringsordning i Danmark.

Vi har fingeren på pulsen og præsenterer allerseneste nyt på såvel de nævnte områder som på en række andre aktuelle brandområder. Se programmet og tilmeld dig.

Tilmeld dig også webinar den 6. april, og forstå baggrunden for den nye certificeringsordning. Webinaret er gratis, hvis du er tilmeldt Branddagen. 

Hvis du har spørgsmål, så kontakt kursuskoordinator hos DBI, Lonni Nejlund på tlf. 23 37 62 69 eller e-mail: len@dbi-net.dk.

DBI - Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut
Jernholmen 12
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK65196816
P nummer: 1003159124

Send til en kollega

0.063