Vi er et olieselskab der sætter vores kunder forrest.

| Medlemsnyhed | Indrykket af YX Erhverv

YX Erhverv vil traditionen tro være at finde på årets Transportmesse i Messecenter Herning.

YX Erhverv vil fortælle om navneskifte på Transportmessen

YX Erhverv vil traditionen tro være at finde på årets Transportmesse i Messecenter Herning. Denne gang vil olieselskabet bruge anledningen til at fortælle om det nye navn, logo og farver og samtidig forklare baggrunden for navneskiftet fra Uno-X til YX Erhverv.

Når transportbranchen mødes på Skandinaviens største transportmesse den 23. til 25. marts, vil YX-Erhverv benytte lejligheden til at tage en snak med de mange besøgende om selskabets nye navn, ambitioner og målsætninger.

”Vi ser altid frem til gode snakke med landets chauffører og vognmænd på Transportmessen. Vi vil gerne bruge anledningen i år til at fortælle om vores navneskifte og vores målsætning, hvor vi vil være kendte for den bedste kundeoplevelse,” siger Claus Gottlieb, direktør i YX Erhverv.

Olieselskabet skiftede navn i november 2016. Det hang bl.a. sammen med, at der ikke måtte være nogle mislyde eller misforståelser i forhold til det selvbetjeningsunivers for privatbilister, som Uno-X repræsenterer.

Claus Gottlieb fortæller, at selskabet er kommet godt i gang med den nye rejse, hvor selskabet internt har arbejdet med strategien og fokus.

”Vi er ambitiøse og skal med oprigtig interesse i vores kunders hverdag forsøge at gøre verden til et bedre sted for dem. Vi sætter mennesker forrest i alt, og de er helt afgørende for vores tilgang og måde at være på. Det er vi kendt for i dag og vil være endnu mere kendte for i morgen. Det sker ikke over natten, men kræver hårdt arbejde.”
 
YX truckanlæggene vil ligge på samme, gode placeringer landet over og vil blot skifte logo og udseende. Dieselkortet kan stadig benyttes på både Uno-X- og Bonus-stationer. Og de medarbejdere, som kunderne og vognmanden normalt taler med, vil fortsat være de samme.

Transportmessen finder sted i Messecenter Herning, Vardevej 1 i Herning. Læs mere om messen her

Om YX Erhverv
YX Erhverv er en del af YX Danmark A/S, som desuden består af YX Landbrug og YX Fyringsolie. YX Danmark A/S, vil fortsat være en del af Reitangruppen A/S, som desuden ejer de landsdækkende kæder Rema 1000 og 7-Eleven.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
YX Erhverv

Buddingevej 195
2860 Søborg
Danmark
YX Erhverv

Send til en kollega

0.191