Skybrudssikring af bygninger

| Medlemsnyhed | Indrykket af Easyfairs AB

Klimaændringer har siden 2007 ført til intense regnhændelser i sommermånederne, der skaber store oversvømmelser i byområder. Hvad er bygningsejers ansvar og hvad skal bygningsejer gøre.

Forsyningerne står med en enorm udfordring med at øge afløbssystemets kapacitet og kommunerne har netop udarbejdet klimatilpasningsplaner. Men tidshorisonten for gennemførelse af planerne er lang. Det varer måske 10-20 år, før klimatilpasningsplanerne er implementeret.

En stor del af de seneste års mange hus- og kælderoversvømmelser kunne være undgået ved simple og billige tiltag. Bygningsejere har dog ikke kendskab til, hvad de skal gøre og ved ikke, at det er deres eget ansvar, at beskytte sig mod klimaændringerne.

Teknologisk Institut har derfor udviklet en ny hjemmeside om skybrudssikring af bygninger www.skybrudssikringafbygninger.dk.

Her kan borgere søge inspiration til, hvordan de kan sikre deres ejendom mod oversvømmelser fra terræn og opstigende kloakvand fra kloaksystemerne.

Deltag i Inge Faldager Seniorprojektle Energi og Klima, Teknologisk Institut  sørgeligt relevante seminar om de udfordringer  klimaforandringer giver bygningsejere på Ejendomsmessen 29-30 marts i Bellacenter.

Også andre ledende eksperter holder seminarer på  Ejendomsmessen, Se det store seminarieprogram her!

Herudover viser over 100 udstillere løsninger til energirenovering, drift. og vedligehold af fast ejendom. Også Brancheorganisationer og Fonde samt Københavns Kommune med Byens udvikling og Energispring udstiller. Se alle udstillere her!

Registrer dig gratis her !


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Easyfairs AB


2300 København
Danmark
Easyfairs AB

Send til en kollega

0.103