Skarpere tilbud hos entreprenøren Trigon

| Medlemsnyhed | Indrykket af Sigma Estimates A/S

Som led i en strategi om at undgå tabsgivende projekter har entreprenørvirksomheden Trigon A/S i Frederikshavn skiftet Excel ud med det professionelle tilbud-og kalkulationsprogram Sigma. Og det giver resultater i en branche med hård konkurrence

Med strukturerne fra en underliggende database bygger Sigma programmet på en brugervenlig og regneark-lignende brugerflade. Men i modsætning til f.eks. Excel, så har Sigma indbygget en kalkulationsmotor, der sikrer præcise beregninger. Alle materialer, lønninger og andet kan indregnes, og det giver derfor fuldt overblik over de reelle omkostninger.

- Der er ekstrem hård konkurrence i markedet, men med Sigma er vi blevet markant skarpere til at afgive tilbud. Det er nemt at justere priserne og samtidig stadig bevare overblikket over vores dækningsbidrag. Hvis vi f.eks. er ude i hård konkurrence, så ved vi, hvad prisen kan bære i forhold til at bevare et fornuftigt dækningsbidrag. Vi er nu på rette spor og de gode resultater tikker løbende ind, forklarer økonomichef Jørgen Olesen hos Trigon.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Sigma Estimates A/S

Industrivej 44
4000 Roskilde
Danmark
Sigma Estimates A/S

Send til en kollega

0.089