Aeroc porebeton til din nye projekt

| Medlemsnyhed | Indrykket af A-Supply A/S

Aeroc International Gruppe med hovedsæde i Estland er den største producent af porebetonprodukter i Nordeuropa og har to moderne fabrikker i Estland og Letland.

AEROC tilbyder universelle løsninger til husbyggeri. Produktudvalget består af blokke og skillevægsplader, bærende overliggere, tag-, lofts- og vægelementer, tyndlags- og reparationsmørtel samt værktøj. AEROC EcoTerm Plus blokke til ydervæggene er på grund af deres varmeisoleringsegenskaber også egnet til krævende passivhuse. Til dør- og vinduesåbninger rummer vort produktudvalg AEROC-overliggere med stor bæreevne, de passer i bredden til AEROC-blokkene og fremstilles i længder fra 1,2 til 6 m. De indtil 6 meter lange AEROC lofts- og tagelemener kan anvendes som bærende og varmeisolerende element i mellemlofts- og tagkonstruktioner. Pladerne kan også anvendes skråt eller til sadeltagskonstruktioner.

Ved hjælp af disse højtudviklede produkter kan vi til enhver forespørgsel fra Dem give et særligt tilbud med markedets bedste pris. På grundlag af Deres projekt er vi i stand til at beregne den til opførelsen af Deres hus nødvendige mængde porebetonmaterialer. Vi tilbyder hurtig og fleksibel just in time levering. Således opstiller vi Dem gerne et nøjagtigt pristilbud inklusive levering.

Obs se også alle vores andre varer i vores katalog eller på vores hjemmeside. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
A-Supply A/S

Vestmolen 15
9990 Skagen
Danmark
A-Supply A/S

Send til en kollega

0.112