23948sdkhjf

God gammeldags vådmørtel leveret på byggepladser

| Medlemsnyhed | Indrykket af Wewers A/S

Wewers nye mørtelmixer er en effektiv mørtelblander, som gør det muligt at blande alle typer vådmørtler, lige fra de kendte receptmørtler til de våde funktionsmørtler med garanti for nøjagtig afvejet og ensartet mørtelblanding.

Én beholder indeholder vådmørtel og en anden cement. Vand tilføres via en slange. Tryk på en knap og nøje afmålte doser mørtel, cement og vand glider sammen i en tvangsblander, der rører delmaterialerne sammen til den vådmørtel, som flere generationer murere kender så godt.

Ensartet vådmørtel

Mørtelmixeren er programmeret til præcise blandinger af vådmørtel. Dokumentation sker ved indsættelse af USB-nøgle og kan herefter altid udskrives på forlangende.

Høj kvalitet og godt arbejdsmiljø

Vådmørtlen er lukket inde, så den tørrer ikke ud eller danner skorpe. Om vinteren kan anlægget inddækkes og varme tilføres. Ingen tunge løft i blandeprocessen. Ingen støvgener. Ingen kemiske tilsætningsmaterialer. Indeholder kun naturlige materialer. Altid frisk produceret mørtel.

Billig og fleksibel

Mørtelmixeren kan gøre byggerier billigere. Det koster ikke meget at opstille den. Beholderne på toppen til mørtel og cement kan nedtages og byttes ud med fyldte eller fyldes på byggepladsen med Big Bags. Der kan også tilsættes sand/grus i den ene beholder i stedet for mørtel. På den måde kan anlægget producere betonblandinger til slidlag, understøbning af elementer m.v.

Se mere på Wewers Mørtelmixer


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Wewers A/S

Ny Mårumvej 222
3230 Græsted
Danmark
Wewers A/S

Send til en kollega

0.125