23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Introduktion af Hitachi ZX490LCH-6 i Danmark

Hitachi Zaxis-6 serie er allerede blevet særdeles godt modtaget af det europæiske marked. Specielt produktiviteten, holdbarheden og effektiviteten - sammenholdt med det lave brændstofforbrug - fremhæves.

Nu bliver 50,9 tons gravemaskinen i samme serie introduceret på det danske marked. Den nye Hitachi ZX490LCH-6 er udviklet med henblik på at opretholde en høj ydeevne uden at gå på kompromis med effektiviteten og driftsøkonomien. Nogle af de væsentligste og mest iøjnefaldende ændringer er:

Forbedret hydraulik og brændstofforbrug


Hitachi er kendt for sin præcise, 'bløde' hydraulik, og den er forbedret yderligere på ZX490LCH-6, som anvender Trias II-system, der reducerer brændstofforbruget markant.

Teknologisk består Trias II af tre pumper og ventiler. Pumperne styres elektrisk til et præcist flow, hvor olien flyder separat til skovl-, arm- og bomcylindrene. Og frontudstyret bevæger sig hurtigere, fordi hver aktuator har sin egen pumpe. Brændstofbesparelsen opnås ved, at der med systemet skal føres mindre hydraulikolie tilbage til tanken.

Motorforbedringer

En ny, forstærket injektor gør motoren endnu mere pålidelig. Stemplet er DLC-coatet (kulstof med egenskaber som diamant) og den har et forstærket indgangsfilter.

Optimeret komfort for maskinføreren
I den rummelige kabine har maskinføreren et fuldt justerbart sæde, ergonomiske håndtag, klimaanlæg og et avanceret musikanlæg. Samtidig leverer den 7” store LCD-skærm et bredt udvalg af teknisk information, så det er nemt for føreren at kontrollere maskinens status og indstillinger.

Bedre for miljøet
Hitachi ZX490LCH-6 er grønnere: Den automatiske motorstop-funktion hjælper med at forhindre brændstofspild og reducerer støjniveauet, udstødningsemissionerne og CO2-niveauerne.
Maskinen anvender turbolader med variabel geometri samt recirkulation af udstødningsgassen (EGR). Dette gør den mere miljøvenlige, fordi de afgiver mindre NOx og andre forurenende stoffer.

Samtidig lever maskinerne op til Euro IV-bestemmelserne om at reducere såvel støjniveau som emissioner. Det sker med efterbehandlingsenheden, der består af dieselkatalysator (DOC), ureablanderør, SCR-system og lyddæmper.

Faktaboks Hitachi ZX490LCH-6

  • Normeret motoreffekt: 270 kW (ISO14396)
  • Arbejdsvægt: 50.900 kg
  • Graveskovl: 3,0 m³


Læs mere om maskinen her

H.P. Entreprenørmaskiner A/S
Tingbjergvej 10
4632 Bjæverskov
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK59548115
P nummer: 1002099741

Send til en kollega

0.064