23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Højt humør med Hiltis nye radio

Hilti har lanceret sin første radio, der giver brugerne mulighed for at oplade alle deres Hilti-li-ion-batterier, samtidig med at de lytter til deres yndlingsmusik eller foretrukne radiostation.

Når den er sat i en stikkontakt, fungererer enheden som oplader for Hiltis 12 V-, 14 V-, 22 V- og 36 V-batterier, og hvis der ikke er adgang til lysnettet, kan radioen forsynes med strøm fra et Hilti batteri.

Den nyeste tilføjelse til Hiltis udvalg af trådløse enheder er udstyret med Bluetooth®- og NFC-tilslutning samt en AUX-indgang, så brugerne kan tilslutte deres mobiltelefoner eller tablets og afspille eller streame deres musik, samtidig med at USB-opladerporten forsyner alle mobile enheder med strøm. Den giver også adgang til digital radio og FM- og AM-radio.

Designet er kompakt og robust, og Hiltis radio har stødfangere i termoplast, der sammen med et metalgitter beskytter hele enheden og skærmer de to 20 watts tovejshøjttalere med fremragende lydkvalitet. Designet gør det hurtigt og let at vikle ledningen op, når den fjernes fra lysnettet.

Morten Jensen, produktchef for batteridrevet værktøj hos Hilti Danmark: "Radioen har længe været en af de mest efterspurgte tilføjelser til vores batteriplatform, og den skuffer ikke. Med en imponerende ren lyd og 100 % kompatibilitet med alle Hilti Li-ion batterier passer den nye radio perfekt til vores eksisterende platform. Vores kunder har allerede udvist stor begejstring, da de ikke kun ser det som en kraftfuld radio, men også et produkt der anvendes som en oplader. "   

Hiltis radio kan købes gennem Hiltis Fleet Management-program mod en fast månedlig ydelse, der dækker alt servicearbejde og alle reparationsomkostninger i tre år.

For kunder, der foretrækker at eje deres egen radio, tilbyder Hilti Værktøjsservice en helt gratis periode på to år med samme høje dækningsniveau. Efter den gratis periode er der loft over reparationsudgifterne, og Hilti garanterer reparation i løbet af tre dage – ellers er det GRATIS!

Se den nye radio her

Hilti Danmark A/S
Stamholmen 157, 1.
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40215417
P nummer: 1018766449

Send til en kollega

0.063