23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vejen til et tørt, sundt og sikkert hus.

Fugtsikring og energioptimering er afgørende for et godt helbred og indeklimaet i din bolig. Isola går foran på området med helhedstækning, værditilførsel, enkelhed og tæt dialog som succesparametrene.

Der er i disse år et stærkt forøget fokus på energioptimering og nødvendigheden af helhedstækning, når det gælder isolering og tætning af boligen. Og her er Isola blandt dem, der har taget teten som en førende fugtproblemløser med fokus på fugttætning, energioptimering og beskyttelse mod det farlige radioaktive grundstof radon.

Fugtsikring til alle typer boliger.

Siden – og selv under – kriseårene omkring 2008 er omsætningen kun gået opad hos det danske afdeling af Isola, hvis moderselskab i Norge har eksisteret i trekvart århundrede. Målet er fremdeles at beskytte alle slags huse- både de ældre og de helt nye – mod fugt fra gulv og luft, så huset ikke alene bevarer sin værdi, men også meget gerne øger den.

I kraft af de mange års know-how og velafprøvede  produkter på det nordiske marked ved Isola om nogen, at det handler om værditilførsel og om at tænke hele vejen rundt for at sikre et tørt, og sikkert hus.  Derfor er Isolas produkter også skabt ud fra devisen ”keep it simpel”. Det betyder f.eks. tagbelægning, undertage, damspærre-tape og Radon-membraner skal være nemme og logiske at arbejde med:

Helhedstækning, nordisk ekspertviden – og tillid.

Det er en helhedstækning. Hos Isola plejer vi at sige tæt og komplet”, og med de produkter og koncepter vhar, tænker vi faktisk hele huset igennem. Vi skal gøre det nemt for alle led i byggekæden, så vi hjælper til med at flytte udviklingen  mod et bedre og mere effektivt byggeri.  Vi vil gerne skabe værdi for slutbrugeren, og vores produktudvikling har solid baggrund i mange års nordiske klimaerfaringer. Netop derfor kan vi altid levere godkendte produkter, der kan begå sig i hele Norden, siger Michael Lindberg , marketingschef hos Isola.

Gennem flere årtier er Isolas produkter blevet anvendt i Norge, og der er derfor tale om veltestede og holdbare løsninger. I Norge har Isola desuden deltaget i forskellige energi- og udviklingsprojekter med fokus på videndeling og langsigtet produktudvikling, og i virksomheden ligger i dag inde med stor ekspertviden inden for bl.a. radonsikring. Samtidig er hele Norden i dag hjemmemarked, hvilket betyder, at man også trækker på viden fra de forskellige skandinaviske lande. En synenergieffekt, der kun er kvalitetsfremmende. Og så handler det først og fremmest om dialogen med kunderne.

- Rådgivning og god service er vores nøgleord. Det handler meget om tillid. Vi er lydhøre over for ideer til forbedringer og udvikling. Og vi sørger for sparring og uddannelse omkring alle vores produkter, så vi kan møde både arkitekten, forhandleren, håndværkeren og slutbrugeren med respekt, ansvarlighed og en konstruktiv dialog.

Isola
Vesterballevej 5
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31677963
P nummer: 1014770778

Kontaktperson

Michael Lindberg
Markedschef
+45 40366218 m.lindberg@isola-platon.dk

Send til en kollega

0.094