23948sdkhjf

Wicotec Kirkebjerg bag al teknikken i det nye Aarsleff Domicil

| Medlemsnyhed | Indrykket af Wicotec Kirkebjerg A/S

Teknisk komplicerede systemer hjælper med at holde det nye Aarsleff domicil energioptimeret. Wicotec Kirkebjerg har stået for alle installationerne.

Per Aarsleffs nye domicil ligger på toppen af en bakke i Hasselager med udsigt over Aarhus. Byggeriet og udsigten derfra er imponerende. Det ny domicil, der er tegnet af Akritema, blev indviet midt december. Hovedkontoret samler omkring 350 ansatte i et moderne kontorbyggeri, der er en blanding af åbne kontorlandskaber og mødelokaler. Stabsfunktioner og afdelinger er nu samlet i samme bygning.

Bygningen har reception, køkken og kantine i stueplan mens de resterende etager er kontorer, mødelokaler, køkkener etc. Wicotec Kirkebjerg (WK) har stået for alle grundinstallationer: el, VVS, ventilation, sprinkler, energioptimering, sikringsanlæg og efterfølgende driftaftale.

- Fra WK’s side er vi meget stolte af at have været med i et komplekst byggeri, med en masse spændende teknik. Huset er opdelt med zonerstyringer, hvor man blandt andet kan styre temperatur og ventilation til fordel for indeklimaet og energiforbruget, siger Søren Jepsen, der har været tværfaglig leder på projektet.

Det har taget ca.12 måneder at udføre alle installationer i det 12.000 kvm2 store byggeri, og de skærpede krav til energi forbrug og efterfølgende driftomkostninger, har betydet, at der er blevet brugt større ventilationskanaler og aggregater for at mindske den såkaldte SEL-værdi.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Wicotec Kirkebjerg A/S

Roskildevej 338, 2630 Taastrup
2630 Taastrup
Danmark
Wicotec Kirkebjerg A/S

Billeder & videoer

Aarsleff4Aarsleff3

Send til en kollega

0.147