23948sdkhjf

Vagtskifte hos A/S Julius Nielsen og Søn.

| Medlemsnyhed | Indrykket af A/S Julius Nielsen & Søn

I forbindelse med at René Kjærsgaard-Nielsen har ønsket at trappe ned og frigøre sig fra den daglige drift i virksomheden, er Søren Thunøe Hansen udpeget til ny administrerende direktør.

 René Kjærsgaard-Nielsen slipper dog ikke tøjlerne helt, idet han nu er indtrådt i virksomhedens bestyrelse som formand.

Han blev hentet til virksomheden i begyndelsen af 2013 for at gennemføre en turn-around efter nogle tabsgivende år og gennemførte i midten af 2013 en økonomisk restrukturering af selskabet. En restrukturering, der i øvrigt blev gennemført , at ingen eksterne led noget tab herpå, men nedskrivningerne alene blev betalt af ejerkredsen.

 Siden da har der været sorte tal på bundlinjen, samtidigt med at der er sket en betragtelig udvikling i interne systemer og procedurer.

 ”Det har været fantastisk spændende at være en del af dagliglivet i en så gammel virksomhed (startet i 1874), hvor stoltheden over godt håndværk og kvaliteten i det leverede arbejde overskygger kortsigtede krav til indtjening.  Selvom størrelsen af virksomheden var noget mindre og derfor betød stor forandring fra mine tidligere jobs, såvel som rådgivende ingeniør som direktør i Spæncom,  fandt jeg de samme grundlæggende, faglige værdier.”

 ”Vi startede generationsskiftet kort efter min tiltrædelse, hvor nogle af firmaets yngre kræfter blev sendt på videreuddannelse og gjort klar til at overtage ledelsen, når tiden var den rette. Og det synes de øvrige ejere og jeg er nu. Vi har aftalt, at jeg – selvom det måske ikke er helt i tråd med good governance-principperne – fortsætter med en tæt dialog med Søren, således at vi sikrer, at mest mulig viden og erfaring forbliver i virksomheden”.

 ”Vi har ligget på Landlystvej 42 siden 1980 og har længe talt om, at bygningerne ikke var hensigtsmæssige i forhold til vort nuværende – og i hvert fald til de kommende års fremtidige behov, så det passer som fod i hose, at det er lykkedes mine medejere, der ejer vort nuværende domicil i Hvidovre, at indgå aftale med FB Gruppen om salg af ejendommen, med henblik på at FB Gruppen skal opføre boliger på grunden. Det giver en udfordring med at finde nye, egnede lokaler, men samtidigt også muligheden for finde en ny placering for virksomheden med en indretning, der så bedre kan opfylde den strategi for virksomhedens fremtidige udvikling, vi færdiggør her i begyndelsen af 2017. Så de kommende måneder vil nok alligevel involvere noget arbejde for mig”, siger René Kjærsgaard-Nielsen.

 Søren Thunøe Hansen stemmer i: ”Det er en kæmpe udfordring, men også et stort klap på skulderen, at jeg nu overtager den daglige ledelse af firmaet. Jeg startede som arbejdsdreng for 25 år siden og gik gennem forløbet med lærlingetid, som svend, som konduktør og senere tømrermester for nu at krone indsatsen med jobbet som administrerende direktør. Det er min ambition sammen med mine kolleger at fortsætte udviklingen af virksomheden, samtidigt med at vi bevarer de høje faglige værdier, der har karakteriseret vores lange historie”.

Medlemsnyhed

Indrykket af
A/S Julius Nielsen & Søn

Markstykkevej 16
2610 Rødovre
Danmark
A/S Julius Nielsen & Søn

Send til en kollega

0.125