23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Pressemeddelse - Pro4all udvider til Norden med købet af Byggeprojekt

Haag, 4. juli 2024 - Pro4all annoncerer i dag opkøbet af Byggeprojekt.dk, en ledende byggesoftwarevirksomhed baseret i København, som yderligere styrker Pro4alls markedsposition som specialiseret softwareleverandør til den europæiske byggebranche. Efter købet af München-baserede PMG i marts 2023 markerer Byggeprojekt det andet skridt i Pro4alls internationale buy-and-build-strategi, siden ledelsen gik sammen med den strategiske softwareinvestor Main Capital Partners ("Main") tilbage i april 2022.

Udløber
1. januar 2030

Byggeprojekt, der blev etableret i 2015 og har hovedkontor i København, Danmark, er en fremtrædende softwareleverandør til bygge- og ejendomsbranchen. Virksomheden tilbyder et SaaS-produkt med flere modulære løsninger med fokus på projektsamarbejde, granskning, dokumenthåndtering, udbud og kvalitetssikring. Byggeprojekt servicerer mere end 300 bygge- og ejendomsvirksomheder i Norden.

Opbygning af en førende europæisk softwarekoncern

Gennem kombinationen af Pro4all og Byggeprojekt vil den nydannede gruppe servicere mere end 1.500 interessenter i bygge- og ejendomsbranchen. Med en stærk markedstilstedeværelse i Benelux, DACH og Norden har virksomheden etableret en solid kundebase med stort potentiale til at ekspandere yderligere til andre europæiske lande. Derudover ser organisationerne muligheder med en stærk og unik platform, som er godt positioneret til yderligere at digitalisere byggebranchen og hjælpe kunderne med at bevare kontrollen over deres processer, kvalitet og omkostninger. Sidstnævnte er blevet endnu vigtigere med høje renter og stigende materialeomkostninger. Der er stadig meget at vinde ved yderligere at strømline byggeprocessen ved hjælp af software af høj kvalitet.

Thomas Bøgh, administrerende direktør og grundlægger af Byggeprojekt, er begejstret for at fusionere sammen med Pro4all-teamet og ser frem til samarbejdet: "Pro4all er et fremragende strategisk og kulturelt match for Byggeprojekt. Vi deler samme kultur og ambitioner om at hjælpe bygge- og ejendomsinteressenter over hele verden med vores intuitive platform. Desuden er Pro4alls funktionsrige kvalitetssikringsløsning præcis, hvad vores kunder er på udkig efter, og vi forventer derfor endnu stærkere kommercielle resultater efter sammenlægningen. Et godt eksempel på dette er det stærke kvalitetssikringsmodul (QA) i Pro4alls innovative platform Prostream."

Dick van der Woude, administrerende direktør for Pro4all, forudser et frugtbart strategisk partnerskab med et stærkt potentiale for at tilbyde en merværdi sammen med Byggeprojekt på tværs af internationale markeder: "Mens vi undersøgte muligheden for samarbejde, var responsen fra kunder og partnere enstemmigt positiv. Denne feedback, kombineret med vores ensartede kulturer og vores ambition om at ekspandere internationalt, styrkede vores tro på, at en sammenlægning af kræfterne vil fremskynde begge virksomheders vækst betydeligt. Denne strategiske kombination fremskynder desuden vores roadmap for flere nye innovationer som f.eks. digital granskning og udbudsmodulet. Jeg ser meget frem til at samarbejde med Thomas Bøgh, Thomas Egelund og resten af Byggeprojekt-teamet.”

Sjoerd Aarts, Managing Partner Benelux hos Main Capital Partners og formand for Pro4alls bestyrelse, konkluderer: "Vi tror stærkt på at etablere samarbejder med drevne og passionerede iværksættere for at fremskynde innovation til gavn for deres kunder. I løbet af de sidste 20 år har dette været en vigtig drivkraft for værdiskabelse i de succesfulde organiske og buy-and-build vækststrategier, vi har gennemført sammen med vores forretningspartnere. Med Byggeprojekt og Pro4all kombinerer vi to organisationer, der begge er kendt for deres færdigheder og ekspertise inden for deres respektive domæner på bygge- og ejendomssoftwaremarkedet, hvilket resulterer i et stærkt fundament for yderligere europæisk ekspansion."

Om Byggeprojekt

https://www.byggeprojekt.dk/da/

Byggeprojekt, der blev etableret i 2015 og har hovedkontor i København (Danmark), er en førende softwareleverandør til bygge- og ejendomsbranchen. Virksomheden tilbyder et SaaS-produkt med flere modulære løsninger med fokus på projektsamarbejde, granskning, udbud og kvalitetssikring. Byggeprojekt servicerer mere end 20.000 månedlige brugere på tværs af 300 bygge- og ejendomsvirksomheder i Norden.

Om Pro4all

www.pro4all.nl

Pro4all blev grundlagt i 2001 og har hovedkvarter i Woerden og har siden starten positioneret sig som en specialiseret aktør inden for dokument- og kvalitetsstyring i byggesektoren. Gruppen hjælper mere end 100.000 månedlige brugere med at arbejde effektivt sammen om byggeprojekter og dermed reducere omkostningerne ved fejl. Pro4alls største kunder er bl.a. byggefirmaer, installationsfirmaer, facility managers, kommuner, ejendomsudviklere, arkitekter, entreprenører, universiteter, hotelkæder og boligselskaber. I 2022 indgik Pro4all et partnerskab med Main Capital Partners for i fællesskab at fremskynde den planlagte vækststrategi. Desuden opkøbte Pro4all PMG i marts 2023, en byggesoftwarevirksomhed med specifikt fokus på DACH-regionen.

Om Main Capital Partners

www.main.nl

Main Capital Partners er en førende softwareinvestor i Benelux, DACH, Norden og USA med ca. 6 mia. euro i aktiver under forvaltning. Main har over 20 års erfaring med at styrke softwarevirksomheder og arbejder tæt sammen med ledelsesteamene i sin portefølje som en strategisk partner for at opnå rentabel vækst og større fremragende softwarekoncerner. Som en førende softwareinvestor, der forvalter private equity-fonde, der er aktive i Nordvesteuropa og Nordamerika, har Main 75 medarbejdere, der arbejder ud fra sine kontorer i Haag, Düsseldorf, Stockholm, Antwerpen og et tilknyttet kontor i Boston. Main har en aktiv portefølje på over 45 softwarevirksomheder. Den underliggende portefølje beskæftiger over 12.000 medarbejdere. Gennem sit Main Social Institute støtter Main studerende med tilskud og stipendier til at studere IT og datalogi på tekniske universiteter og universiteter for anvendt videnskab.

Intet i denne pressemeddelelse er beregnet til at forudsige eller garantere det fremtidige resultat af nogen investering. Denne pressemeddelelse er kun til informationsformål og er ikke investeringsrådgivning eller et tilbud om at købe eller sælge værdipapirer eller investere i fonde eller andre investeringsmidler, der forvaltes af Main Capital Partners eller nogen anden person.

Byggeprojekt.dk
Center Boulevard 5
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36913053

Kontaktperson

B-D
Byggeprojekt.dk - Danmark
mhl@byggeprojekt.dk

Send til en kollega

0.062