23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Innovativt Horisontalt Rullejalousi fra Alux

I foråret 2024 modtog vi en spændende og udfordrende opgave: at levere og montere et horisontalt kørende rullejalousi, der kan modstå en belastning på 1000 kg. En sådan løsning eksisterede ikke på markedet, men hos Alux elsker vi udfordringer, der kræver innovative løsninger. Denne opgave var ingen undtagelse.

Vi sendte straks opgaven videre til vores dygtige udviklingsafdeling. Med erfaring fra vores Safe Pro-linje havde vi allerede et solidt grundlag for at skabe et produkt, der kan modstå en betydelig belastning. Den største udfordring var at udvikle en horisontal løsning, hvor tyngdekraften ikke kunne hjælpe. Dette krævede et specialdesignet trækkesystem, der kunne strække jalousimåtten sikkert, effektivt og kontinuerligt.

For at sikre, at vores løsning levede op til de høje krav, gennemførte vi en kort, men intensiv udviklingsperiode. Denne omfattede flere faser af prototyping og omfattende tests på vores eget testområde. Vi måtte tage højde for alle tænkelige scenarier for at sikre, at rullejalousiet kunne modstå de ekstreme belastninger uden at gå på kompromis med funktionalitet eller sikkerhed.

Under udviklingen blev der lagt stor vægt på materialevalg og design. Det specialdesignede trækkesystem blev udformet til at være både robust og pålideligt, så det kunne fungere effektivt under konstant belastning. Vores ingeniører arbejdede tæt sammen med testteamet for at finjustere systemet og sikre, at alle komponenter arbejdede harmonisk sammen.

Efter en vellykket testperiode, hvor rullejalousiet blev udsat for forskellige belastningstests og funktionsprøver, kunne vi med stolthed præsentere et færdigt produkt. Dette jalousi opfyldte ikke kun kundens krav, men overgik dem ved at tilbyde ekstra funktionaliteter og forbedret ydeevne.

Hos Alux er vi stolte af vores evne til at løse komplekse udfordringer med innovative løsninger. Denne erfaring har yderligere styrket vores ekspertise inden for specialdesignede sikkerhedsløsninger, og vi er altid klar til at tage nye udfordringer op.

Er du interesseret i en horisontalt kørende gitterløsning, eller har du en anden kompleks opgave, der kræver en skræddersyet løsning? Kontakt os i dag. Hos Alux står vi klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte løsning, der opfylder dine specifikke behov. Vi ser frem til at høre fra dig og skabe flere innovative løsninger sammen.

Alux A/S
Holmbladsvej 4-6
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15693576
P nummer: 1000961885

Send til en kollega

0.063