23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny profilvideo for Ecofoss

Vi er glade for at kunne præsentere vores nye profilvideo, der sætter fokus på Ecofoss og vores dedikation til energibesparende LED belysningsløsninger.

Ny Firmaprofilvideo for Ecofoss: Energibesparende løsninger med green:ID

Vi er glade for at kunne præsentere vores nye profilvideo, der sætter fokus på Ecofoss og vores dedikation til energibesparende løsninger. Videoen giver et indblik i vores mission og vision, samt hvordan vi arbejder for at levere innovative belysningsløsninger til industri og erhverv.

En central del af videoen er præsentationen af vores eget brand green:ID, som blev etableret i 2007. Dette brand repræsenterer vores engagement i at tilbyde højeffektive LED-belysningsløsninger, der reducerer energiforbruget og omkostningerne for vores kunder.

green:ID har udviklet konceptbelysning indenfor flere nicher. Tilbage i 2017 udviklede green:ID de specialdesignede LED lysskinner, som er tilpasset montering i Troldtekt- og træbetonlofter. Derudover har green:ID også udviklet LAMEL-LED konceptet, som er LED lysskinner designet til montering i filten i de populære akustikpaneler.

Vi håber, at videoen inspirerer vores kunder og partnere til at tage del i vores rejse mod en mere energieffektiv fremtid.

Se videoen og lær mere om, hvordan Ecofoss og green:ID kan hjælpe med at forbedre din virksomheds belysningsløsninger.


KLIK HER og se produktudvalget hos Ecofoss

Ecofoss A/S
Mariendalsvej 28, 8800 Viborg
8800 Viborg
Viborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15150785
P nummer: 1015936637

Kontaktperson

LV

Send til en kollega

0.078