23948sdkhjf
Del siden
Annonce

God sommer – nyhedsbrev fra GCDK juli ’24

Sommerferien står for døren og med dette nyhedsbrev ønsker vi vores kunder, samarbejdspartnere, kursister og venner af huset en forrygende sommer.

Tusind tak til alle jer vi har været i kontakt med i det første halvår af 2024 – og ikke mindst tak til alle jer, der kiggede forbi Rentemestervej sidste uge og gjorde Archicad 28 Launch Party til en fornøjelig eftermiddag/aften/nat.

Vi går sommerferie og er tilbage mandag d. 5. august. Vi ses veludhvilede, D-vitaminberigede og lidt mere nøddebrune på den anden side.

Nyd sommeren, sørg for at få slappet af og pas på jer selv og hinanden.

Udover sommerhilsen valgte vi, at bringe nedenstående nyheder i juli-nyhedsbrevet.

Opdateret DesignLCA er en del af den danske lokalisering til Archicad

DesignLCA er nu ude i version 5.0 – og den helt store nyhed er, at du nu kan tildele CO2 på objekt-niveau, så du kan måle klimaaftrykket på for eksempel en stol, et træ, en lampe, udendørs-inventar.

LÆS OGSÅ: DesignLCA – en 100% BIM-baseret LCA-beregner

DesignLCA 5.0 indgår i den opdaterede danske lokalisering til Archicad. Derudover indeholder den nye lokalisering også nye træobjekter - der nu kaster skygge - samt BIM-objekter af lamper fra LAMPAS og belægningstegl fra HARRIS.

Den nye lokalisering til Archicad 27 er allerede til download og en beatversion til Archicad 28 bliver frigivet d. 9. juli – du downloader lokaliseringen her → 

Gratis BIM-kursus for studerende og praktikanter

Skal I have praktikanter? Eller er du selv studerende?  13. og 14. august afholder vi Archicad Summer Camp – to dages Archicad-sommerskole for studerende og praktikanter, der læser til arkitekt, landskabsarkitekt, ingeniør, bygningskonstruktør eller en anden af byggeriets uddannelser. I løbet af to dage kommer deltagerne omkring de grundlæggende funktioner i Archicad og så er der masser mulighed for at netværke med andre studerende.  

Yderligere info og tilmelding til Archicad Summer Camp finder du her →

GRAPHISOFT Center Danmark
Rentemestervej 62
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40824057
P nummer: 1025084957

Kontaktperson

Thomas Graabæk
Arkitekt - Indehaver
+45 26285306 tg@formfaktor.dk

Send til en kollega

0.078