23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kom til Nordic Machine Days 26-29. august 2024

Kom og mød os 26-29 august til Machine Days i Avesta, Sverige. Her vil vi præsentere alle de kendte plastsvejsemetoder på en 700 m2 stor udstilling i vores eget service-værksted og customizing center.

Nu har du en unik chance for at tilmelde dig Nordic Machine Days og opleve hele GF Piping Systems maskinpark på en gang, samtidig med at man også får mulighed for at besøge det svenske customizing værksted, som udfører opgaver for mange store virksomheder.

Hvorfor skal jeg deltage spørger du måske dig selv ?

  • Det er det eneste sted i Nord-Europa, hvor man kan opleve alle svejseteknologier på samme sted.
  • Mød de bedste i branchen.
  • Eksklusiv event med få deltagere, hvilket betyder, at der er tid til at gå i dybden.
  • Opnå ekstraordinære rabatter, som nemt dækker rejse-omkostningerne ved deltagelse.

Hvad kan man opleve?

MSA Elektrosvejsemaskiner
GF Piping Systems' elektrosvejsemaskiner med intuitiv brugerflade gør dem nemme at betjene og har en omfattende hukommelse, der gør dem til en ekstremt pålidelig tilføjelse til enhver arbejdsplads. Sammen med WeldinAir app'en kan man få svejserapporten direkte på mobilen.

Stuksvejsning
Stuksvejsning er en følsom proces, hvorfor alle svejseparametre skal koordineres for at skabe en ensartet samling med konstant høj svejsekvalitet. GF Piping Systems' stuksvejsemaskiner minimerer skævvridning, vedligeholder et højt stabilitetsniveau og holder stuksvejseprocessen så kort som muligt. Alle varmeelementer er ekstremt pålidelige, og enhederne er nemme at betjene via et intuitivt betjeningspanel.

IR-63 M Infrarød Svejsemaskine
20% reduceret forberedelsestid. 30% Færre procestrin. 50% reduceret køletid. Det er hvad man får, når man kombinerer den gennemprøvede og pålidelige IR-svejsemetode og videreudviklede den med den nyeste banebrydende teknologier for højere præcision, forbedret effektivitet og uovertruffen driftssikkerhed for dine installationer. Se den og prøv den.

Værkstedsmaskiner til segmentsvejsning
GF Piping Systems' WM-sortiment af stuksvejsemaskiner til værksteder er designet til hurtigt og effektivt at samle segmenterede plastikelementer. Disse enheder kan enten tilpasses med smalle eller brede klemmer for at kunne bruges til flere størrelser rør og fittings.

Værktøj til svejseforberedelse
GF Piping Systems har et omfattende sortiment af værktøj til svejseforberedelse. Vi tilbyder rotationsskrabere, rørskærere, holdeværktøj, installations- og anboringsværktøj, vulstfjerner, genrundingsværktøj etc.

Vil du vide mere om Nordic Machine Days og tilmelde dig kan du gøre det her eller kontakte os på tel. 70221975.

 

Georg Fischer A/S
Roskildevej 342E
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK63951315
P nummer: 1002180577

Kontaktperson

JZ

Send til en kollega

0.078