23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Refresh Yourself: hansgrohe-kampagne fokuserer på cykelsport og brusebad

Du er færdig med løbeturen, spinningtimen eller styrketræningen, og du er træt på en god måde, når du træder ind på badeværelset. Det svedige sportstøj ryger i vasketøjskurven, og du åbner for bruseren. Idet de forfriskende vandstråler rammer din hud, får du fornyet energi, mens sved og udmattelse skylles væk. Brusebadet er en vigtig del af at dyrke motion – spørg bare rytterne fra det professionelle cykelhold BORA–hansgrohe, som inden længe skal køre Tour de France.

Den nye hansgrohe-kampagne 'Refresh Yourself' fokuserer på netop denne følelse med holdets nyankomne stjernerytter Primož Roglič som midtpunkt i kampagnefilmen. Slovenske Roglič vandt Giro d’Italia i 2023 og sluttede samme år som nummer tre ved Vuelta a España.

Tag brusebad som de professionelle ryttere

For cykelholdet BORA–hansgrohe er det altafgørende, at rytterne efter hver etape får plejet de ømme muskler i et forfriskende brusebad. Hygiejniske ritualer efter træning er essentielle for restitutionen, men også for at rense huden for de affaldsstoffer, der udskilles gennem sved. Den rigtige bruser forebygger også ømme muskler og fylder kroppens tomme energidepoter. Rytterne fra BORA–hansgrohe ville ikke undvære det perfekte brusebad efter en lang Tour de France-etape. Men hvordan tager man et brusebad ligesom de professionelle ryttere?

BORA–hansgrohes teamlæge Christopher Edler anbefaler: “Det er bedst at give din krop en kort pause efter træningen for at reducere svedproduktionen og give kroppen lidt hvile. Efter en kort pause kan det anbefales at tage et koldt brusebad, som trækker de årer og porer, der har åbnet sig under sport, sammen igen. Det styrker bindevævet og forebygger åreknuder.” Men også et varmt brusebad har en række fordele. Ligesom en tur i sauna fremmer et varmt brusebad blodcirkulationen og sætter dermed den fysiske restitution i gang. Et varmt brusebad bør dog ikke vare for længe, da det udtørrer huden og ødelægger dens naturlige fedtstoffer.

Forkæl kroppen med et forfriskende brusebad, der også sparer på vandet

For Tour de France-rytterne skal brusebadet efter træningen især opfriske kroppen og stimulere restitution, så de er klar og veludhvilede til næste sportslige udfordring. Når rytterne fra BORA-hansgrohe skal yde deres bedste er det derfor vigtigt, at de har den helt rigtige bruser fra hansgrohe, som kan opfylde deres behov. "Skiftet mellem temperaturer og stråletyper giver det perfekte brusebad efter træning. Brusere fra hansgrohe tilbyder alt, hvad sportsudøvere har brug for. Massagestrålen bruges til at behandle ømme muskler,” siger Edler.

Under hansgrohe Pulsify S bruserne opstår et blidt regnvejr med den mikrofine stråletype PowderRain, som sikrer maksimal afslapning for både krop og sind. De forskellige stråletyper i håndbruseren vælges med et enkelt tryk på en knap. Takket være den vandbesparende EcoSmart-teknologi bruger bruserne fra hansgrohe kun 9 l/min med en konstant enestående ydeevne. Med en bruser fra hansgrohe kan du dermed med god samvittighed se frem til det forfriskende bruseøjeblik efter den næste sportslige udfordring.

Hansgrohe A/S
Jegstrupvej 6
8361 Hasselager
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10440033
P nummer: 1000077584

Kontaktperson

HM
Hansgrohe Marketing
marketing@hansgrohe.dk

Send til en kollega

0.062