23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny salgschef startede som vikar 

Allan Kragh har været hos Filterteknik A/S i 11 år – først som vikar, siden salgskonsulent og senest salgsingeniør. Fra den 1. juni er han udnævnt til salgschef. Allan Kragh skal i sit nye job sikre fortsat fokus på hver enkelt kundes behov og filterløsninger, mens Filterteknik stadig vokser.

I de 11 år, Allan Kragh indtil nu har arbejdet hos Filterteknik, er virksomheden næsten vokset til det dobbelte. Det skyldes især gode og trofaste kunder, som Filterteknik har fået mulighed for at vokse sammen med. Samt at flere kunder med behov for enkle og trygge filterløsninger løbende er kommet til.

For Allan Kragh startede karrieren hos Filterteknik med et vikariat. Men takket være væksten, har han fået mulighed for at blive i et fast job, hvor han kunne dygtiggøre og udvikle sig. Det er han meget taknemmelig for.

”I 2013 ville jeg prøve noget nyt, så jeg søgte et vikariat i Filterteknik. Vikariatet blev vekslet til et fast job, og jeg må sige, at jeg stortrives i vores team og med vores mange gode kunder,” siger Allan Kragh. 

Filterteknik vokser sammen med kunderne

”Indtil nu har min tid hos Filterteknik været en lang og spændende rejse. Jeg har lært meget både fagligt og personlig. Takket være dygtige kolleger og gode kunder, som vi har en åben og tillidsfuld dialog med,” siger Allan Kragh. 

Filterteknik er en del af Indutrade-koncernen, som omfatter 200 forskellige virksomheder rundt i Nordeuropa. Udvikling af de enkelte virksomheder gennem faglighed og et tæt samarbejde med kunderne er en af hjørnestenene for koncernen.

”I den tid, Allan Kragh har været hos os, er Filterteknik næsten vokset til det dobbelte. Det har vi opnået, fordi vi er gået ydmygt og interesseret til virksomhedernes behov for filterløsninger. Den tilgang skal Allan være med til at fastholde i sin nye rolle, hvor han får ansvar for vores salgsteam og kunderelationer,” siger Filtertekniks administrerende direktør Brian Lemmeke.

Erfaring er altafgørende    

For at tilbyde trygge og enkle filterløsninger, må Filtertekniks medarbejdere have en omfattende viden om og erfaring med mange brancher og deres filterløsninger. Men det er viden og erfaring, som det tager tid at opnå.  

”Man kan ikke blive uddannet i filtre, men man arbejder sig til den viden, der er behov for. Derfor er det helt afgørende, at vi interesserer os for udfordringerne i de mange forskellige brancher, som vi leverer filtre til. Det er noget, vi lægger meget vægt på hos Filterteknik,” siger Allan Kragh og tilføjer: 

”Jeg håber, at min karriere hos Filterteknik kan være en inspiration for andre medarbejdere, som har ambitioner om at lære mere og få mere ansvar.” 

Tiltrække og fastholde sælgere

En af Allan Kraghs første opgaver som salgschef bliver at ansætte flere sælgere og sørge for, at de bliver klædt på til at servicere kunderne. 

”I vores branche skal man hele tiden være i kontakt med kunderne og kende til deres virksomheder og udfordringer med filterløsninger. Så det er vigtigt, at vi har det rette antal sælgere,” siger han og fortsætter:

”Det tager tid for nye sælgere at blive fortrolige med både kunder, filtre og arbejdsgange, så det er også afgørende, at vi kan holde på dem. Et erfarent salgsteam er det, som får Filterteknik til at skille sig ud.”

Fortsætte Filtertekniks positive udvikling

”Jeg går ind til jobbet med ydmyghed. Filterteknik er en veldrevet virksomhed, så jeg skal ikke ind og lave alverden om. Men jeg ser frem til at kunne sætte mit eget præg, påvirke processerne og komme helt tæt på salget. Og fortsat være en del af Filtertekniks positive udvikling,” siger Allan Kragh. 

Han suppleres af Brian Lemmeke, som giver den nye salgschef skudsmålet engageret, nysgerrig og ansvarlig.

”Allan Kragh er en dygtig sælger og en erfaren leder, og så er han et meget behageligt menneske, som er god til at tale med alle,” siger Brian Lemmeke.

Hos Indutrade er der opsat specifikke mål for hver af koncernens virksomheder flere år ud i fremtiden. Allan Kragh håber, at han kan leve op til forventningerne og indfri dem, men han har også et helt specifikt mål, han gerne vil nå.

”Hvis jeg kan være med til at skabe nogle gode rammer for medarbejderne, så flere har lysten til at investere flere arbejdsår hos os, vil jeg se det som en stor succes,” siger han.

Det gode sammenhold 

”Det har altid været succesen, der driver mig, men det betyder også meget, at arbejdspladsen er et godt sted at være. Hos Filterteknik er der er et godt kollegialt sammenhold, og jeg glæder mig til at gå på arbejde hver dag. Så jeg håber, at jeg kan blive ved med at udvikle det gode samarbejde og den gode stemning,” siger Allan Kragh. 

Allan Kragh er 53 år og bor i Greve sammen med sin kone Henriette og deres yngste søn. Den ældste søn er fløjet fra reden, men besøger ofte familien bl.a. i deres nyindkøbte sommerhus i Sverige. Og når der er tid eller mulighed, tager Allan gerne på golfture med sine to sønner.   

Filterteknik A/S
Korskildeeng 2
2670 Greve
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20176733
P nummer: 1005261092

Kontaktperson

BL
Brian Lemmeke
bl@filterteknik.dk

Send til en kollega

0.062