23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bytømreren som værelsesadoptant i TrygFondens Familiehus

Entreprenør- og servicevirksomheden, Bytømreren, støtter endnu et år op om TrygFondens Familiehus. En tryg base, i en utryg tid, for familier med alvorligt syge børn.

Udløber
31. juli 2024

I Bytømreren er de glade for igen i år at kunne støtte op om Familiehuset ved Skejby Sygehus. De har netop forlænget deres aftale om adoption af et værelse for endnu et år.

Familiehuset tilbyder en tryg base, hvor familier kan opholde sig, mens deres syge børn modtager behandling på Aarhus Universitetshospital. Det er en vigtig støtte i en svær tid.

”Vores fantastiske værelsesadoptanter er dagligdagens bærende hænder for vores familier. Deres engagement og økonomiske bidrag sikrer en tryg base for over 400 familier med alvorligt syge børn hvert år. 

Jeres bidrag gør det muligt at realisere Familiehusets gode formål - til glæde for mange familier. Endnu en gang, tusind tak for bidraget," siger Vinni Stenholt, leder af TrygFondens Familiehus.

Et Familiehus med uvurderlig støtte
Familiehuset, der til dagligt drives af fire ansatte og 65 frivillige, er selvejende og finansieret af donationer fra privatpersoner, virksomheder, organisationer og fonde.

Med fantastisk hjælp fra disse donationer og økonomiske bidrag er det muligt at skabe en tryg base og et hjem for flere end 400 familier hvert år. Et hjem til familier med alvorligt syge børn, der står i en livsændrende og bekymrende tid i deres liv.

 

 

Bytømreren A/S
P.O. Pedersens Vej 14E
8200 Aarhus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28693230
P nummer: 1000537995

Kontaktperson

CWØ
Charlotte W. Østergaard
cwi@bytomreren.dk

Send til en kollega

0.063