23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Optimering af byggeprojekter med droneteknologi

Hos Brdr. Møller er vi altid på udkig efter innovative løsninger, der kan optimere vores arbejdsprocesser og forbedre kvaliteten af vores projekter. Vores seneste tiltag inkluderer investering i en topmoderne drone, DJI Mavic 3, som har vist sig at være en gamechanger. Læs med her og bliv klogere.

Ekstrem nøjagtighed i fokus

Dronen er udstyret med en højtydende GPS-modtager og er i stand til at tage imponerende billeder af byggepladserne. Disse billeder bruges til at skabe præcise mosaikker, hvor hvert pixel repræsenterer en position med en nøjagtighed på 2,5 cm. På et projekt på 5000 kvm resulterer dette i et ekstremt detaljeret billede med millioner af datapunkter, hvilket sikrer en stor grad af nøjagtighed.

Enorm tidsbesparelse

En af de største fordele ved at anvende dronen er den betydelige tidsbesparelse. Arbejde, der tidligere tog flere timer, kan nu klares på få minutter. For eksempel har en opgave med at dokumentere en 3,7 km lang cykelsti, der tidligere tog to dage, nu kun taget to timer med dronen. Dette er en markant forbedring, der frigør ressourcer og giver os mulighed for at fokusere på andre vigtige aspekter af projektet.

Effektiv dokumentation og kvalitetssikring

Et af hovedformålene med dronen er at dokumentere alle stadier af et byggeprojekt. Før dronens indtog, var vi afhængige af formandens billeder og dokumentation af skader, hvilket ofte var mere tidskrævende. Med dronen kan vi foretage en grundflyvning ved projektets start og automatisk få den nødvendige dokumentation. Dette reducerer dobbeltarbejde og sikrer, at vi har en komplet og præcis registrering af, hvad der er blevet gjort og af hvem.

Brugervenlighed og certificering

Vores droneoperatører har alle de nødvendige certifikater, og dronen er designet til at være yderst brugervenlig. Den kan programmeres med en flyveplan eller styres manuelt, hvorefter den selv udfører sit arbejde. Dataene fra dronen kan nemt integreres med vores computere, hvilket gør det hurtigt og effektivt at få adgang til den højt detaljerede data.

Fremtidens byggeprojekter

Implementeringen af droneteknologien har forbedret kvalitetssikringen markant. Detaljerne i byggeriet kommer tydeligere frem, og vi kan levere dokumentation med den højeste opløsning til vores kunder.

Hos Brdr. Møller er vi stolte af at være på forkant med teknologiske fremskridt i byggebranchen. Vores investering i droneteknologi er endnu et skridt i vores stræben efter at levere de bedste og mest effektive løsninger til vores kunder. Læs mere om vores kompetencer på vores hjemmeside lige her

Brdr. Møller A/S
Edwin Rahrs Vej 77
8220 Brabrand
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28133111
P nummer: 1002550407

Send til en kollega

0.063