23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye priser igen-igen: Alt du skal vide om Model Y

Tesla banker endnu en gang priserne ned på Model Y. Det sker blot kort tid efter, de præsenterede en ekstra Long Range-udgave med baghjulstræk og hele 600 kilometers rækkevidde. Her i artiklen har vi samlet alt, du skal vide om elbilen; priserne, den imponerende udstyrsliste og de tekniske specifikationer.

Med prisfald på op mod 35.000 kroner har Tesla taget hul på sommeren og udfordret markedet med en mærkbar justering. Størst er faldet på den nyligt lancerede Long Range med baghjulstræk. Den kan du læse mere om her, mens du længere nede i artiklen finder overblikket over alle priserne på de forskellige Model Y-varianter.

Ny Model Y Long Range med baghjulstræk
Tesla har lanceret en opdateret version af Model Y, som kommer med baghjulstræk og rekord-lang rækkevidde. Prismæssigt lander den mellem den billigste Model Y (Standard Range med baghjulstræk) og de firehjulstrukne modeller med en beskatning fra 349.990 kr.

Den nye variant kommer med hele 600 kilometers rækkevidde, og derudover har den de samme features, som har gjort Model Y til en populær bil både herhjemme og i resten af verden; premium-materialer, selvkørende funktioner, rummelig kabine og højt sikkerhedsniveau. Den er bygget på fabrikken ved Berlin og har fra offentliggørelsen blot 2-4 ugers leveringstid.


Basismodellen ”Standard Range, baghjulstræk” fås fra 329.990 kroner. Det er vel at mærke fortsat med en fuld udstyrsliste og en rækkevidde på omkring 450 kilometer. 

Herunder har vi samlet et overblik over alle 4 versioner af Model Y og de forskellige priser. 

Du kan læse meget mere om Tesla og de nye priser her

Nordania Leasing
Birkerød Kongevej 25
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78867612

Kontaktperson

ES
Esben Skrumsager
essk@nordania.dk

Send til en kollega

0.062