23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fri adgang til nødvendig HVAC-viden

Bliv stærkere i HVAC i Belimo Skolen: Måske lærer du noget nyt – ellers får du genopfrisket din faglige viden. Belimo har åbnet en online skole om HVAC. Her kan du bl.a. se videoer om, hvordan du energioptimerer og fordele ved forskellige ventiltyper. Her kan du dykke dybere i f.eks. muligheder med energiventilen og bus-kommunikation i grundige undervisningsforløb. Alle videoer og undervisning er gratis tilgængeligt, og du kan følge det i det tempo, der passer din hverdag. Også hvis du vil holde pause og vende tilbage senere. Materialerne er udviklet af Belimo i Schweiz og undervisningen foregår på engelsk. Videoerne har danske undertekster.

Bedre drift, bedre komfort og lavere energiforbrug. Som innovativ markedsleder har Belimo stor viden om, hvordan HVAC-anlæg dimensioneres og optimeres. Dele af den viden stiller Belimo nu til rådighed for installatører, bygningsteknikere, rådgivere og andre, der arbejder med at installere, vedligeholde, projektere og dimensionere HVAC.

Tilbud til fagfolk der vil være klogere

”Belimo Skolen – Undervisning og træning” er Belimos nye tilbud til fagfolk, der gerne vil være klogere. Området har udviklet sig meget de seneste år, så her er mulighed for at blive opdateret på nye muligheder og teknologier. Og samtidig få genopfrisket noget af det, man allerede ved, men som man måske ikke husker på hver dag. ”Selv om man har arbejdet med det i mange år, er der alligevel nogle detaljer, man kan lære,” fortæller Claes Odgaard fra Belimo: ”Jeg føler også, at jeg blev lidt klogere efter at have været det hele igennem.”

Videoer og undervisningsforløb

Alt efter hvor dybt, man vil ind i stoffet, byder Belimo Skolen på forskellige muligheder. Her er en sektion med 10-30 minutters læringsvideoer (på engelsk med danske undertekster), og her er en sektion med længere web-baserede undervisningsforløb (på engelsk – uden danske undertekster). Indholdet er udviklet af Belimos hovedkontor i Schweiz. Emnerne i videoerne spænder fra trykafhængige og trykuafhængige ventiler til lavt delta-T-syndrom og mere energieffektiv ventilation.

I undervisningsforløbene kan man bl.a. fordybe sig i bus-kommunikation eller delta-T-styring. I de webbaserede forløb, som tager minimum en time at gennemføre, kan man stoppe og holde pause og vende tilbage senere.

Belimo Skolen er åben for alle

”Ofte når enten Jann Jensen eller jeg har været ude og snakke med kunder, spørger de om ikke vi har noget, vi kan sende, hvor de kan blive klogere,” tilføjer Claes Odgaard: ”Det har vi nu!” Belimo Skolen ligger på Belimos hjemmeside. Alle interesserede kan klikke sig ind på ”Support” og vælge skolen – og her slå sig løs.

Kontakt Belimo, hvis du vil høre mere om Belimo Skolen eller Belimos ventiler, aktuatorer og sensorer. Eller klik dig direkte ind på Belimo Skolen her

 

Belimo A/S
Thomas Helsteds Vej 7A
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16509507
P nummer: 1001111141

Kontaktperson

OF
Ole Fornill
Direktør
of@belimo.dk

Send til en kollega

0.078