23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Spar 1.500kr. på din tilmelding til konferencen Biobaserede Byggematerialer

I år præsenterer vi vores mest ambitiøse program til dato, med talere fra fem lande og repræsentanter fra mange forskellige led af værdikæden. Omstillingen er ikke noget, man kan gøre alene, og derfor er det vigtigt at mødes på tværs af siloer og lade sig inspirere af, hvordan man griber udfordringerne an på tværs af grænser. Lige kan du tilmelde dig til Early Bird-pris og spare 1.500kr. på din tilmelding! Glæd dig til to intense dage med biobaserede byggematerialer i fokus!

På konferencen Biobaserede Byggematerialer den 21. & 22. august kan du høre om, hvordan byggebranchen kan blive bedre til at omfavne og bruge biobaserede materialer. Du får tasken fyldt op med gode argumenter for det biobaserede byggeri, som du kan bruge over for kunder, bygherrer og samarbejdspartnere.

Få en masse konkrete eksempler på potentialerne i biogent byggeri og arkitektur og lad dig inspirere af nogle af de førende på området herhjemme og internationalt.

Du får sat fokus på nogle af de udfordringer, der er særligt omkring produktionen af materialerne. Hvis vi skal omstille hele byggebranchen til at bruge andre materialer, kræver det, at materialerne er tilgængelige, og det vil kræve en større omlægning af den måde, vi i Danmark bruger vores arealer på.

Kan vi få arealkabalen til at gå op, så vi både tilgodeser byggeriets behov, gør det muligt at løfte de øvrige opgaver, landskabet skal udfylde, i form af landbrug, infrastruktur, energiproduktion osv., og samtidig bruger arealerne på en måde, der er skånsom over for miljø og biodiversitet?

Tilmeld dig her og spar 1.500kr. 

Konkret viden fra danske og internationale eksperter 

Du kan se frem til to inspirerende og lærerige dage, hvor du får ny viden, erfaringer og inspiration fra en lang række dygtige eksperter. Med talere fra fem lande er der rig mulighed for at lade sig inspirere, få nye konkrete værktøjer med hjem og netværke med repræsentanter fra flere led af værdikæden. Du kan blandt andet opleve: 

- Martin Haas, professor, founder & partner, haascookzemmerich STUDIO2050
- Matthew Barnett Howland, director of R&D, CSK Architects 
- Carl Giskes, founder, Tierrafino
- Kathrin S. Gimmel, arkitekt & partner, JAJA Architects
- Frank Erichsen, bonde & forfatter, Frank & Kastaniegaarden
- Grith Bech-Nielsen, koncernbæredygtighedschef, Aarsleff
- Christian Hanak, partner, JUUL FROST Arkitekter
- Dani Hill-Hansen, architect & sustainable design engineer, EFFEKT 
- Dennis Nielsen - Tømrerlusen, iværksætter og ejer, TræVærk
- Mischa Stæhr, stifter & medejer, HampByg
- Henrik Sørensen, CEO, henrik-innovation. 
- Anders Mainz, ejerleder, Anders Mainz

... og mange flere inspirerende talere! 

Dyk ned i det omfattende program med ny spændende viden her 

Tilmeld dig til Early Bid-pris nu og spar 1.500kr. på din tilmelding.

Building Green / Insight Events ApS
Ørnevej 18, 1.
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24240371
P nummer: 1003747958

Kontaktperson

BG

Send til en kollega

0.079