23948sdkhjf
Del siden
Annonce

ETA godkendte indstøbningsskinner kan forenkle godkendelsesprocessen i byggeprojekter.

Gottfred Petersens indstøbningsskinner fra HALFEN leveres med ETA-godkendelse, som sikrer dig omfattende teknisk dokumentation og er nyttig under projektplanlægning og udførelse. Dokumentationen kan gøre det nemmere at integrere produktet i byggeprocessen.

HALFEN HTA-CE INDSTØBNINGSSKINNER
HALFEN HTA-CE indstøbningsskinner er et omkostningseffektivt system til dig som arbejder med hurtig, justerbar og støvfri montage af emner i beton.

Du kan anvende skinnerne til en bred vifte af montageopgaver i betonkonstruktioner, som f.eks. siddepladser på stadioner, styreskinner i liftinstallationer, elevatorskakte, gelændere eller rørfastgørelser i tunneller – mulighederne er mange.

ET PRAKTISK OG SIKKERT SYSTEM
Sammen med HALFEN HS montagebolte udgør HTA-CE indstøbningsskinner et praktisk og sikkert system, som du kan bruge til permanent eller midlertidig fastgørelse af emner i beton.

MATERIALER OG VERSIONER

  • Varmforzinket stål (FV)
  • Rustfri syrefast stål (A4), for øgede krav til korrosionsbeskyttelse
  • HCR-stål, til anvendelse i meget aggressive miljøer med behov for høj korrosionsmodstandsdygtighed ved visse skinnestørrelser
  • Varmvalsede, til dynamisk belastning
  • Koldvalsede, til statisk belastning
  • HTA-CE ”P”, nu med ekstra belastningskapacitet

CE-MÆRKNING OG ETA-GODKENDELSE
HALFEN HTA-CE indstøbningsskinner leveres med ETA-godkendelse (European Technical Assessment), hvilket sikrer, at skinnerne lever op til de højeste europæiske standarder for kvalitet og sikkerhed. Med CE-mærkning efter ETA-vurdering kan du også anvende skinnerne, hvor der er krav om brandmodstandsevne.

SE HVORDAN SKINNERNE VIRKER
Se filmen nedenfor og bliv klogere på hvordan HTA-CE indstøbningsskinner monteres og anvendes og få samtidig et indblik i produktets mange anvendelsesmuligheder og fordele.

BYGGERÅDGIVNING AF FAGFOLK TIL FAGFOLK
Vi handler ikke blot med byggevarer, men yder også kundeorienteret rådgivning. Vi har mere end 60 års erfaring, som førende leverandør af produkter til byggebranchen. Når du bruger os som leverandør på dit byggeprojekt er det for os en selvfølge, at du får de mest kvalificerede råd og løsninger på rekordtid.

Vores salgs- og rådgivningsteam rådgiver dig med de produkter, der passer til dine behov.
Tlf: 6341 1240,
Mail: byg@gottfred.dk

Se mere om hvordan vi kan hjælpe dig med dine byggeprojekter på vores hjemmeside

Gottfred Petersen A/S
Langelandsvej 15
5500 Middelfart
Middelfart Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15013788
P nummer: 1000845355

Kontaktperson

Jesper Løkkebø Jensen
Teknisk salg
+45 6341 1229 jje@gottfred.dk

Send til en kollega

0.063