23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Grønne handlinger i Busch' produktioner over hele verden

Busch Vacuum Solutions har iværksat en række bæredygtige tiltag, som virksomheden har gjort bindende for alle sine otte produktionssteder.

"Bæredygtighed skal leves. Der skal være en bæredygtighedskultur. Derfor har vi brug for gennemprøvede processer," understreger Klaus Uhrig, Global Production Manager hos Busch. Busch er afhængig af at gøre forbruget kvantificerbart og dermed løbende finde potentielle besparelser. "Målinger er vigtige, fordi de gør det muligt for os at gennemgå vores tilgang og træffe de rigtige foranstaltninger. Fordi alt hvad vi kan måle, kan vi klare," forklarer Klaus Uhrig.

Effektivisering gennem måling

Virksomheden er særlig opmærksom på, at hvert implementeringstrin udføres korrekt. Alle otte Busch produktionsanlæg verden over skal have udført et energisyn af en autoriseret ekstern revisor. Disse kan afdække yderligere besparelses- og optimeringspotentialer, hvilket giver flere muligheder for at øge energieffektiviteten. Desuden kan auditten verificere og tydeligt præsentere de forbedringer, der kommer som resultat af tidligere ændringer.

Et andet bæredygtigt tiltag er implementeringen af løbende lækageaudits. Dette har til formål at detektere lækager af trykluft og undgå unødigt energiforbrug. Regelmæssige inspektioner af produktionsfaciliteterne sikrer, at lækageaudits udføres korrekt, og forhindrer også systemer i at køre ubrugt.

Der indstilles en temperatur for bygningerne hos Busch, som måles og kontrolleres for at sikre, at lokalerne hverken er underkølede om sommeren eller overophedede om vinteren. Derudover skal det aktuelle energiforbrug overvåges.

Bæredygtige indkøb og genanvendelse

Energieffektivitet skal også være et udvælgelseskriterie i indkøbsprocessen, så der fremover kun foretages energieffektive indkøb til produktionsstederne.

Endvidere testes genanvendeligheden af såkaldte envejspaller på alle Busch’s produktionsanlæg. Kun beskadigede paller genbruges, mens paller, der stadig er intakte, genanvendes. Derudover genanvendes papemballage som fyldmateriale. Nye affaldsstationer sikrer transparens i affaldsudskillelsen og gør det muligt at sortere affald efter type. Det betyder, at det kan genbruges hurtigere, uden at der er behov for komplicerede processer til at udskille materialer.

Helhedsorienteret bæredygtighed

De enkelte produktionssteder implementerer også forskellige positive tiltag for at gøre deres produktionssteder og produkttestprocesser mere energieffektive. Solcellesystemer opstilles flere steder i virksomheden, effektivitetsfiltre reducerer eltab i elnettet, procesvarme bruges til opvarmning, og brugen af LED-lamper sørger for, at der samlet set bruges mindre energi.

Naturligvis er skridt til at påvirke medarbejdernes adfærd også en del af virksomhedens bæredygtighedskoncept. Opmærksomhedskampagner er designet til at sensibilisere og motivere, og e-ladestandere er gratis tilgængelige for medarbejdere og kunder på forskellige Busch-lokationer til at oplade deres elkøretøjer. Det giver medarbejderne mulighed for selv at bidrage til virksomhedens bæredygtighed


Vil du læse flere spændende nyheder, interessante cases og udvide din horisont inden for vakuum, kan du skrive dig op til Buschs nyhedsbrev eller følge dem på LinkedIn.

Busch Vakuumteknik A/S
Parallelvej 11
8680 Ry
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK77282912
P nummer: 1001957067

Kontaktperson

RA
Ralf Andersen
Teamleder Intern salg & Marketing
Ralf.andersen@busch.dk

Send til en kollega

0.078