23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fortehusene – nyt boligområde i Aarhus med 80 boliger og fællesareal

Med antracitgrå pandeplader på taget fra Areco Profiles.

Fortehusene er et nyt boligområde i Lisbjerg i Aarhus bestående af 80 lejelejligheder, fordelt på toværelses lejligheder, byhuse i to plan og generationshuse i tre plan. Projektet har fokus på stærke fællesskaber, hvilket kommer til udtryk i de fælles grønne arealer med legeplads og opholdszoner. Et stisystem forbinder området med Lisbjergskolen, så boligområdets børn kommer sikkert i skole.

Foran boligerne etableres et fælles parkeringsareal med tilhørende cykelskure i terræn. I midten etableres et LAR-system i form af et nedsivningsbassin.

Kvaliteter

Fortehusene i Lisbjerg er en boligbebyggelse som opfylder alle drømmene om at bo tæt på skole og letbane i en bymæssig kontekst, hvor der samtidig er lys, luft og storslået udsigt.

Fortehusene er en del af den kommende naturbydel med en unik beliggenhed i fantastisk natur med byen kun et par letbanestop væk.

Boligtyper

Bebyggelsen består af toværelses lejligheder i stueplan med egen have til studerende og seniorer. De fritliggende fireværelses byhuse i to plan er tiltænkt børnefamilier og de som ønsker mere plads. Der er også mulighed for at bo flere generationer under samme tag i generationshuset i tre plan. Boligernes areal er henholdsvis 50 m², 75 m² eller 100 m² med egen altan eller terrasse.

Tag

Til taget er valgt den traditionsrige Pandeplade 20/220 mørk silver fra Areco Profiles. Pandepladerne kan leveres, afhængig af belægning, med en garanti fra 20 og op til 40 år og bruges både til nyopførelser og til renoveringer, da profildesignet falder naturligt ind i både moderne og klassisk arkitektur. Pandepladerne er 1.080 mm brede og fås i ønsket længde, med og uden forstærkningsspor og føres i alle de spændende nordiske farver. Der er et komplet sortiment i tilbehør til rådighed, der sikrer et flot design.

Data

Totalentreprise: Nordstern
Omfang: 6.459 m²
Byggeperiode: 2022-2024
Bygherre: SK Ejendomsudvikling
Arkitekt: Gjærtz/Andersen/Arkitekter
Ingeniør: Rønslev ApS
Tagentreprise: 299 m² Pandeplade 0,6 mm Antracitgrå RAL 7016
Montage: fra januar 2023 og frem
Projektet DGNB Sølv-certificeres og forventes færdigt medio 2024

Læs mere her: 
Fortehusene - Nordstern
www.gjortzandersen.dk/post/fortehusene-lisbjerg

Areco Profiles A/S
Industriparken 22
9575 Terndrup
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10778638
P nummer: 1000131421

Kontaktperson

KC
Kim Christensen
Salgschef
kc@areco.dk

Send til en kollega

0.11