23948sdkhjf
Del siden
Annonce

hansgrohe Xarita Lite spejle til badeværelset i rundt eller softcube design

hansgrohe præsenterer nu en række nye badeværelsesspejle af høj kvalitet. hansgrohe Xarita Lite spejlene fås med ramme i mat sort eller mat hvid, der harmonerer med et stort antal hansgrohe armaturer og brusere. De fås både i rundt og SoftCube design.

Spejle til forskellige rum og behov

Forbrugerne ønsker sig et badeværelsesmiljø, hvor produkterne passer sammen både visuelt og funktionelt og ikke stammer fra et hav af forskellige leverandører. Xarita Lite designspejlene passer perfekt sammen med de nye hansgrohe Xanuia vaske og Xelu Q-seriens møbler og vaske samt et bredt udvalg af hansgrohe håndvaskarmaturer.

Spejlenes aluminiumsramme fås i mat sort eller mat hvid og kan således afstemmes med hansgrohe vandhanen eller møbelgrebene. Den energieffektive LED-teknologi skaber en stemningsfyldt lysoplevelse i toppen eller i siderne af spejlet. På de cirkulære Xarita Lite spejle går lyset hele vejen rundt og skaber en flatterende effekt. Det runde spejl fås med en diameter på 700 mm eller 900 mm, mens SoftCube-varianterne med vandret eller lodret LED-belysning fås i bredder fra 360 til 1.200 mm.

Intuitiv lysstyring letter hverdagen

Alle designvarianter findes til betjening med vægafbryder eller infrarød sensor. Sidstnævnte byder på lysdæmperfunktion, så lysstyrken kan tilpasses fra gang til gang. Takket være memory-funktionen husker spejlet den senest valgte lysstyrke næste gang, spejlet tændes. Den automatiske sluk-funktion sørger for, at der ikke bruges strøm unødvendigt, og indbygget spejlvarme forhindrer spejlglasset i at dugge efter badet.

Bæredygtig og sikker

Alle Xarita spejle er CE-godkendte, og spejlglasset er 100 % genanvendeligt. De energibesparende LED-pærer i energiklasse C har en levetid på over 36.000 timer – det svarer til ca. 65 års brug, hvis lyset er tændt 90 minutter om dagen. Enkeltkomponenter som LED’er, strømforsyning og betjeningsdel kan udskiftes, og dermed forlænges spejlenes levetid endnu mere. Dertil kommer, at Xarita spejlene er velegnede til vådrum og opfylder IP44.

Hansgrohe A/S
Jegstrupvej 6
8361 Hasselager
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10440033
P nummer: 1000077584

Kontaktperson

SHD
Salgsafdeling Hansgrohe Danmark
Salgsafdeling
+45 86287400 info@hansgrohe.dk

Send til en kollega

0.065