23948sdkhjf
Del siden
Annonce

3 grunde til at bruge RIB Connex til kvalitetssikring og undgå omkostningstunge fejl!

At sikre kvaliteten af arbejdet i byggeriet er en afgørende faktor for et vellykket projekt, uanset om det er små eller store opgaver. Mangler og afvigelser kan desværre være en del af processen, og hvordan disse håndteres, kan have stor indflydelse på projektets udfald.

Som byggeleder, entreprenør eller kvalitetssikringsansvarlig er det derfor nødvendigt at have de rette værktøjer til registrering og dokumentation af det udførte arbejde. Et godt og effektivt værktøj kan ikke kun forebygge mangler, men også sikre, at den valgte kvalitet fastholdes gennem hele projektets forløb. 

 

3 grunde til at bruge RIB Connex til kvalitetssikring og undgå omkostningstunge fejl

1) Opret Nemt Kontrolplaner til Kvalitetssikring

Med RIB Connex kan du nemt oprette kontrolplaner tilpasset din virksomheds behov. Disse kontrolplaner kan omfatte kontrolskemaer, der er skræddersyet til forskellige faggrupper og processer, såsom modtage-, proces- og slutkontrol. Ved at tilpasse kontrolpunkterne nøje kan du sikre, at kontrollen foregår på den ønskede måde, herunder metode og acceptkriterier. Muligheden for fotodokumentation og lokationstilknytning giver yderligere sporbarhed og dokumentation.

2) Mobil Adgang til Kontrolskemaer og Opgaver

Med RIB Connex har du altid adgang til dine kontrolskemaer og opgaver direkte fra din mobil eller tablet. Dette gør det muligt at indsamle registreringer hvor som helst og når som helst, selv offline. Identificeres der fejl eller udfordringer, kan opgaver oprettes direkte i 3D-modellen eller 2D-planen og sendes til de relevante projektdeltagere.

3) Overskuelig Projektrapportering og Interaktive Dashboards

Med RIB Connex kan du få et struktureret overblik over dine KS-planer og tjeklister gennem interaktive dashboards. Disse dashboards giver dig værdifuld indsigt i projektets status og påvirker, hvilket gør det muligt at træffe datadrevne beslutninger baseret på realtidsprojektdata. Desuden kan du generere, dele og udtrække rapporter med opgaver, registreringer og placeringer efter behov.

 

Med RIB Connex kan byggeledere, entreprenører og kvalitetssikringsansvarlige optimere deres arbejdsprocesser og sikre en effektiv og korrekt kvalitetssikring gennem hele byggeprojektets forløb.

Læs mere om RIB Connex 

RIB Software | North, Central & Eastern Europe
Ryesgade 19C
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25126475
P nummer: 1007335446

Kontaktperson

Send til en kollega

0.076