23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Den Permanente Badeanstalt i Aarhus er indviet!

Vi er som total- og arkitektrådgiver glade for, at vi efter mange års arbejde kan fejre en stor milepæl i et godt og langvarigt samarbejde med Vikingeklubben Jomsborg og derved være med til at give den Permanente Badeanstalts oprindelige udtryk tilbage til Aarhus.

Vi er stolte over, at badeanstalten allerede fra indvielsen er blevet taget godt imod, og at så mange mødte op til festdagene fredag og lørdag d. 24 og 25. maj. Vores gode samarbejde med bygherre, Vikingeklubben Jomsborg, går mange år tilbage, og vi takker for endnu et velafleveret projekt. 

Læs mere om de nye faciliteter og se historiske billeder fra anstalten her: Portfolio - P+P arkitekter

Vi har sammen med Vikingeklubben Jomsborg udviklet udvidelsen med reference til badeanstaltens oprindelige udtryk fra 1930’erne - med øje for både historien og moderne funktionaliteter. Intentionen fra starten af projektet har været at fremme vinterbadning og skabe mangfoldighed og folkeligt fællesskab omkring de kystnære områder i Aarhus. Udvidelsen skaber attraktive, nye faciliteter til offentligheden samt mere plads til vikingeklubbens medlemmer, derudover genskaber, bevarer, værner og fremtidssikrer projektet badeanstalten som et vigtigt stykke kulturarv.

Stor tak til Aarhus Kommune, Salling Fondene og A.P. Møller Fonden og til Vikingeklubben Jomsborgs medlemmer for at muliggøre projektet. Derudover takker vi for et godt samarbejde med projektets øvrige parter: NIRAS og MT Højgaard. 

Dronefotos venligst udlånt af: MT Højgaard

Læs mere på Århus Stiftstidende: Godt nyt til de badeglade: Den Permanente åbner med to nye vinger

Læs mere på TV2 Østjylland: VIDEO: Renoveret badeanstalt blev et tilløbsstykke

P+P Arkitekter A/S
Kystvejen 17, 5.
8000 Aarhus C
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26994829
P nummer: 1003119072

Kontaktperson

AER
Anna Emilie Ravn
Kommunikation, PQ, fotograf og SoMe
+45 53739318 aer@pplusp.dk

Send til en kollega

0.062