23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Toiletnyheder fra hansgrohe: EluPura Original

De nye EluPura Original væghængte toiletter passer perfekt ind i hansgrohes brede produktsortiment og findes i flere varianter. De fås i rund eller kantet udformning med afrundede hjørner og med den rette cisterne kan de skylle effektivt med blot 4,5 liter vand.

De nye EluPura Original væghængte toiletter passer perfekt ind i hansgrohes brede produktsortiment og findes i flere varianter. Det tidløse design harmonerer med forskellige hansgrohe håndvaske, møbler og tilbehørsdele, så man har stor frihed til at formgive et individuelt badeværelse, som afspejler den personlige stil – selv på et mindre budget.

Gennemtænkt design

Monteringen af EluPura Original forenkles af de praktiske åbninger i siden, der gør det let at nå monteringsbeslagene. Samtidig reducerer den medfølgende lydisoleringsmåtte lydene fra toiletskyllet. Tilvælges SoftClose-toiletsædet, højnes komforten endnu mere. Takket være QuickRelease er det let at tage sædet af i forbindelse med rengøringen.

Toiletkummens optimerede geometri giver EluPura Original et særligt effektivt skyl med blot 4,5 liter vand pr. gang med en egnet cisterne. Et gennemsnitligt toilet bruger ca. seks liter vand pr. skyl. Hvis toilettet bruges seks gange om dagen, giver det en besparelse på ni liter vand om dagen at skifte til hansgrohe EluPura Original. Det svarer til over 3.000 liter på et år. Toiletterne er fremstillet af genanvendelig sanitetsporcelæn med 20 års garanti.

En del af det store billede

EluPura Original toiletterne er ikke enkeltstående produkter men komplementerer det eksisterende sortiment af hansgrohe håndvaske og møbler perfekt. Det er, fordi de konsekvent følger hansgrohe design-DNA’en: Den runde form eller den firkantede variant med afrundede hjørner passer smukt sammen med formgivningen på de øvrige badeværelsesprodukter, så der opstår et komplet badeværelse i gennemtænkt, ensartet stil og funktionalitet fra én producent.

Se det fulde sortiment af hansgrohe EluPura Original her.

Hansgrohe A/S
Jegstrupvej 6
8361 Hasselager
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10440033
P nummer: 1000077584

Kontaktperson

SHD
Salgsafdeling Hansgrohe Danmark
Salgsafdeling
+45 86287400 info@hansgrohe.dk

Send til en kollega

0.062