23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Oplev ny generation af LAMEL-LED

De populære green:ID LAMEL-LED til integreret lys i akustikpaneler fås nu i 4 nye serier, som hver især skaber unik belysning

LAMEL-LED er et nytænkt belysningskoncept, som er specialudviklet af green:ID for belysning i de populære akustikpaneler. LAMEL-LED er designet til diskret integrering i filten mellem lamellerne i akustikpanelerne. Ved montering af LAMEL-LED løftes designet i akustikpanelerne og skaber nyt liv samt en perfekt atmosfære bl.a. i hjemmet, i butiks- og kontorlokaler.

green:ID lancerede første version af LAMEL-LED tilbage i 2022, og konceptet vandt hurtigt indpas på det danske og efterfølgende er interessen for konceptet også vokset på det nordiske marked, og laves i dag også som privat label til større kunder.  

Oplev den nye serie af LAMEL-LED
green:ID har gennem den seneste tid videreudviklet LAMEL-LED konceptet, som nu består af:
PRO SERIEN, MODULE SERIEN, FLEX SERIEN og CLICK SERIEN. 

Hver serie skaber unik og integreret design-belysning i akustikpaneler. Afhængig af valg af serie kan man skabe sit eget unikke design, som opfylder de individuelle krav alt efter behov.

KLIK HER og find konceptet hos green:ID


LAMEL-LED fås nu i følgende udgaver

PRO SERIE

PRO-LED kommer i komplette sæt med alt hvad der skal bruges for at skabe unik belysning.
Som standardløsning indeholder sættet aluminiumskinner, fuld længde covers, LED strips med varm hvid lysfarve (3000 kelvin), monteringstilbehør samt en 2.4 GHz driver.

PRO-LED giver mulighed for lysstyring via Zigbee (Philips hue kompatibelt), Dali/Push samt med et Casambi add-on. Dermed dækker PRO-LED alle de konfigurationsmuligheder og opsætningsmuligheder man ønsker.
PRO-LED fås til akustikpaneler med mørk og med lys filt.

 

MODULE SERIE

MODULE-LED gør det nemt at få lys monteret i sit akustikpanel. 
Plug n´play løsningen giver mulighed for at købe lysskinner i faste længder enten i 60 eller 120 cm.

Man vælger blot det antal skinner i de mål man ønsker til sit projekt. Skinnerne kommer komplette med indbygget LED i en varm hvid lysfarve (3.000 kelvin) som tilpasses yderligere med en driver efter behov.

 

FLEX SERIE

FLEX-LED er en hurtig og fleksibel løsning med komplette silikoneprofiler, som nemt monteres i filten via de medfølgende clips. Silikoneprofilerne har indbygget LED i en varm hvid lysfarve (3.000 kelvin)

Selve silikoneprofilen er 240 cm. lang og passer i længden til akustikpanelerne. FLEX-LED giver mulighed for anvendelse både indendørs og udendørs, da den er lavet i et special silikonedesign der gør at den er IP67 godkendt.


CLICK-SERIE

LICK-LED giver mulighed for at skabe unik og personlig styling i akustikpanelerne.
Ved CLICK-LED købes skinnen i den ønskede længde og dertil vælges der mellem et bredt udvalg af forskellige lamper og belysningsdele. De valgte dele klikkes ind i skinnen præcist der, hvor man ønsker de skal sidde.


Bliv inspireret og se mere om de forskellige muligheder med LAMEL-LED KLIK HER

 

 

Ecofoss A/S
Mariendalsvej 28, 8800 Viborg
8800 Viborg
Viborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15150785
P nummer: 1015936637

Kontaktperson

LV

Send til en kollega

0.063