23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny hansgrohe håndvaskserie: Xanuia Q

Ét badeværelse – ét designsprog: De nye hansgrohe Xanuia håndvaske føjer sig smukt ind i helhedsoplevelsen på badeværelset. SoftCube-designet med afrundede hjørner skaber et harmonisk samspil med resten af rummet. Håndvaskene fås i en lang række størrelser og varianter.

De nye Xanuia håndvaske fra hansgrohe kan klare alle de behov, hverdagen skaber. Ligesom mærkets andre håndvaskserier bliver Xanuia en del af helhedsoplevelsen på badeværelset: SoftCube-designet med afrundede hjørner føjer sig harmonisk ind i et komplet hansgrohe-badeværelse med spejle, armaturer, toiletter, brusere og tilbehør. 

Udviklet til at forenkle rutinerne

hansgrohe Xanuia håndvaskene passer med deres enkle formgivning og forskellige størrelser og varianter til stort set alle badeværelser. Samtidig udgør de den perfekte scene for hansgrohe håndvaskarmaturerne. Den rummelige Xanuia vask i otte forskellige modeller og bredder fra 360 til 800 millimeter, med eller uden hanehul, sørger for endnu større fleksibilitet og frihed.

Lang levetid og enkel rengøring

Alle håndvaske fra hansgrohe består af sanitetsporcelæn af høj kvalitet. Dets lange levetid understreges af en producentgaranti på 20 år, og når vaskene skal skiftes ud, kan porcelænet genanvendes. Materialet er let at rengøre, og man kan endda tilvælge en innovativ SmartClean-glasur, som har en effektiv smudsafvisende effekt og gør det særligt let at skylle eksempelvis tandpastarester væk.

Produktvarianterne uden overløbshul mindsker også rengøringsbehovet og højner hygiejnen ved vasken. Den lille forhøjning langs vaskens sider og bagkant forhindrer vandet i at løbe ud over vasken og beskytter væggen. Alle hansgrohe håndvaske leveres i plastfri emballage for at reducere affaldsmængden og mindske miljøbelastningen.

Det perfekte samspil

At se badeværelset som en helhedsoplevelse vil sige, at man indretter det som et samlet rum og ikke blot kombinerer enkelte produkter. Dermed skabes der en harmonisk velværeoase, der både er smuk og funktionel, og hvor den pålidelige hansgrohe-kvalitet møder et ensartet designsprog, skabt af PHOENIX. Xanuia-produkterne kan sagtens kombineres med produkter fra hele hansgrohe produktsortimentet.

Hansgrohe A/S
Jegstrupvej 6
8361 Hasselager
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10440033
P nummer: 1000077584

Kontaktperson

SHD
Salgsafdeling Hansgrohe Danmark
Salgsafdeling
+45 86287400 info@hansgrohe.dk

Send til en kollega

0.063