23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Biologisk effektivt lys på kontoret - NOVA Quadro-sæt

NOVA Quadro-sættene fra ESYLUX er den ideelle systemløsning til energieffektiv loftsbelysning i erhvervsbygninger.

https://www.esylux.com/da/dk/k/lys/loftsbelysninger/nova/

NOVA Quadro-sættene fra ESYLUX er den ideelle systemløsning til energieffektiv loftsbelysning i erhvervsbygninger. Driverne til sættene er i masterarmaturerne og armaturerne forbindes via plug-and-play. I det højeste konfigurationsniveau af Quadro-sættene har vi integreret ESYLUX SymbiLogic Technology. Dette sikrer et energieffektivt og biologisk aktivt arbejdslys. Lysstyrke og lystemperatur ændrer sig dynamisk i løbet af dagen og forstærker således vitaliteten, koncentrationsevnen og sundheden.

Indbygget sensorstyring, nem Plug & Play-installation
Denne består af hhv. fire lyskilder i forskellige master/slave-kombinationer, fås i målene 625 x 625 eller 600 x 600 mm og udgør grundlaget for et system, der kan udvides i betydeligt omfang. Da driverne til hele sættet befinder sig i masterlyskilderne, kan lyskilderne i sættet forbindes med hinanden via Plug & Play ved hjælp af RJ45-stik. Masterlyskilderne har ligeledes en indbygget tilstedeværelsessensor og ESYLUX Light Control – den centrale lysstyring. På den måde skabes en konstant tilstedeværelses- og dagslysafhængig lysregulering for hele sættet. I et udvidet konfigurationsniveau indeholder lyskilden i hvert enkelt sæt derudover sin egen lysføler, som således kan implementeres i alle udendørs belysningsområder med en individuel, konstant lysregulering.

Biologisk aktivt lys til almindelige kontorer
I det højeste konfigurationsniveau integrerer ESYLUX sin SymbiLogic Technology. Den skaber et biologisk aktivt lys, som gennem den dynamiske ændring af lysstyrke og farvetemperatur forstærker brugerens vitalitet, koncentrationsevne og sundhed. Takket være den integrerede sensorstyring udnyttes samtidig det eksisterende dagslys, som ud over den bedre energieffektivitet også giver mulighed for en bedre lysstyrkeregulering og således en mere præcis styring af den biologiske lyseffekt. En standardiseret minimumlysstyrke sikres således overalt. Alternativt til de dynamiske processer kan brugeren i dette konfigurationsniveau når som helst ændre farvetemperaturen trinløst mellem 2.700-6.500 Kelvin og gemme den i scener sammen med en valgt lysstyrkeværdi.

Omfattende udvidelse vha. DALI
I større lokaler kan sættene udgøre grundlaget for et omfattende system: Ved hjælp af DALI-grænsefladerne, der er indbygget i masterlyskilderne, kan de enten kombineres med et andet sæt eller udvides med op til 4 x 25 lyskilder mere – til broadcast-funktion i separate kanaler. Alt efter behov kan DALI-switchen fra ESYLUX tilmed integreres: Til tilstedeværelsesafhængig kobling af traditionelle slutenheder. Derved bliver Quadro-sættene til en brancheomfattende løsning.

Master- og slavelyskilderne fås også enkeltvise til individuel planlægning, og alternativt findes der versioner med en fast farvetemperatur på 3.000 eller 4.000 Kelvin. For at opfylde kravene til en blændfri belysning af computerarbejdspladser, udstyres sættene med en dertil optimeret lysspreder. De indeholder særligt langtidsholdbare lysdioder (50.000 timer L80B10), betjeningen af systemet sker via 230 V-knapper, DALI-knapper, fjernbetjening eller Bluetooth og en app.

Esylux Danmark ApS
Kokholm 3A
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31944236
P nummer: 1015022554

Kontaktperson

Rikke Schmidt Sørensen
Sales Operation Manager Nordics
+45 20216695 rikke.sorensen@esylux.dk

Send til en kollega

0.078