23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Opdag lyset: Besøg vores showroom og bliv inspireret!

Med en verden, der konstant udvikler sig, er det afgørende at forblive opdateret og informerede om de nyeste trends og teknologier inden for belysning. Vores showroom er ikke bare et sted, det er en oplevelse. En oplevelse, der inspirerer, uddanner og sætter dig i stand til at levere det bedste til dine kunder.

 

Når du træder ind i vores showroom, træder du ind i en verden af lys. Du vil blive mødt af et bredt udvalg af belysningsprodukter, fra klassiske designs til de nyeste innovative løsninger. Vores showroom er mere end bare et udstillingsrum; det er et sted, hvor du kan se, føle og interagere med belysningen på nært hold. Du får mulighed for at se belysningen i aktion. Du kan opleve forskellen mellem forskellige farvetemperaturer, og hvordan de påvirker stemningen og atmosfæren i et rum. Vi står til rådighed for at besvare dine spørgsmål og give dig ekspertvejledning baseret på dine specifikke behov og krav.

Så hvorfor besøge vores showroom? Fordi det giver dig mulighed for at se, lære og blive inspireret. Fordi det giver dig de værktøjer og den viden, du har brug for, for at levere det bedste til dine kunder.

Vi er din partner i belysning.

Kontakt os på 76 26 67 00 eller info@luminex.dk og planlæg dit besøg.

Luminex A/S
Lundagervej 45A
8723 Løsning
Hedensted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37646458

Kontaktperson

KT

Send til en kollega

0.047