23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt byggeri på Sluseholmen i København

Vandtætning af sprinklertank for MT Højgaard ved Sluseholmen, København. Samarbejde mellem Velosit og RK Concrete Seal sikrer bæredygtigt byggeri med DGNB Platin-certificering

AL Huset - Vand- og fugttætning af Sprinklertank.

Et nyt byggeri på Sluseholmen i København er på vej, her bygger MT Højgaard Danmark nyt fælleshus til Arbejdernes Landsbank med en vision om at bygge til mennesker, for mennesker og et hus der skal bringe liv og værdi til området. Projektet skal DGNB Platin certificeres.

Hos Velosit Danmark har vi i samarbejde med RK Concrete Seal APS hjulpet med selve beskrivelsen til vand og fugttætning af sprinklertanken, hvorefter RK har udført.

Efter rengøring og nødvendigt forarbejde, er tætningsbåndet DB830 installeret som forstærkning i hjørner og vinkler. Produktet WP101 er dernæst anvendt som vandtæt udjævningsmørtel og primer for at skabe en velbundet og plan overflade, inden den fleksible membran WP120 er anvendt til vandtætning af betonen i selve tanken. Ved at bruge WP101 undgår man risikoen for, at WP120 kan boble op ved hydrostatisk tryk.

Begge de cementbaserede produkter er med EPD+Emicode EC1 Plus samt noteret i databasen hos Nordic Ecolabeling. Specielt vigtigt med Emicode EC1 Plus da arbejdet foregår i en tank. Der anvendes CSA cement som binder i produkterne, som brændes ved 60% lavere energi end traditionel cement. Dette er blot en af grundene til, at denne type produkter passer godt til DGNB certificerede byggerier – og hvor lav VOC er ønsket.

Projektfakta

  • Bygherre: Arbejdernes Landsbank
  • Projektudvikler: Arbejdernes Landsbank, TEKT Arkitekterne A/S, Over Byen Arkitekter og MT Højgaard Danmark
  • Entreprenør: MT Højgaard Danmark
  • Arkitektrådgivere: Over Byen Arkitekter og TEKT Arkitekterne A/S
  • Bygherre-arkitekt: TEKT Arkitekterne A/S
  • Rådgivende ingeniør: Sweco

Læs mere om AL-huset - Nyt fælleshus til Arbejdernes Landsbank her: Klik

Velosit Danmark ApS
Krøyer Kielbergs Vej 3
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41635576
P nummer: 1026208587

Kontaktperson

NS
Nikolaj Sørensen
ns@velosit.dk

Send til en kollega

0.063