23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt kursus om forecast and demand planning

Dyk ned i forecast and demand planning på Nohrcons nye, spændende kursus, og bliv bedre til at forudsige og planlægge fremtidens efterspørgsel i din virksomhed. Kurset er designet til at give dig lige præcis de værktøjer og den indsigt, der er nødvendig for at sikre en effektiv forretningsplanlægning.

På Nohrcons kursus i forecast and demand planning får du den viden og de praktiske færdigheder, du har brug for til at tage informerede beslutninger gennem kvalitative og kvantitative data. På den måde sikrer vi, at din virksomhed hverken løber tør for produkter eller spilder ressourcer på at have for meget liggende på hylderne:

 

FORECAST AND DEMAND PLANNING

 

3 gode grunde til at deltage på kurset:

  1. Du lærer at identificere og løse komplekse forsyningskædeproblemer
  2. Du får indsigt i best practice, statistiske forecast-modeller og KPI’er
  3. Du kan hjælpe med at forbedre bundlinjen gennem nøjagtig forudsigelse af efterspørgslen og reducering af omkostninger

 

På kurset får du  en grundig gennemgang af demand planning, herunder hvad der er best practices og hvordan den gode demand planning proces ser ud. Sammen dykker vi ned i hinandens demand planning processer, som de ser ud ude i virksomhederne i dag, så vi kan kigge lidt nærmere på DO’s and DONT’s.

Vi gennemgår forskellige statistiske forecast modeller og kigger ind på lige præcis de KPI’er, der er relevante inden for forecasting. På den måde bliver du bedre til at udpege og indfri jeres mål.

Og så kigger vi på, hvordan du segmenterer dit marked eller din kundeportefølje i mindre grupper baseret på en række kriterier, så du både kan forudsige og planlægge efterspørgslen mere præcist. Det giver finjusterede forecast-processer, solide planlægningsstrategier og i sidste ende vil det øge effektiviteten og nøjagtigheden, så I sikrer, at I møder efterspørgslen bedst muligt!

 

Underviser:

Nikolaj Vestergaard Nielsen, Senior Management Consultant // Implement Consulting Group

 

Målgruppe:

Kurset er for alle, der gerne vil blive bedre til at fremtidssikre forretningen ifm. produktions-, kapacitets, eller salgsplanlægning - og det er især relevant for medarbejdere og ledere inden for supply chain / logistik / IT og salg.

 

Læs mere om kurset på Nohrcons hjemmeside:

Forecast and demand planning

 

Se alle Nohrcons øvrige kurser og konferencer:

www.nohrcon.dk

 

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635
P nummer: 1013343957

Kontaktperson

PGM
Peter Green Melgaard
Kommunikations- og marketingchef
+45 70201146 pm@nohrcon.com

Send til en kollega

0.062