23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sax- og bomlifte er afgørende på Normals kæmpelager: “Der er ingen tvivl om, at de er et uundværligt

På Normals lager i Hedensted er det altafgørende, at lageret fungerer fuldstændig optimalt i alle arbejdstimer, og for at tingene hurtigt kan blive fikset, når der er behov, har virksomheden anskaffet sig en Manitou 170AETJ bomlift og to PB Platforms saxlifte, som har en stor betydning i hverdagen.

Som en kæmpestor mastodont troner Normals sorte lagerbygning tydeligt frem i landskabet helt ud til den østjyske motorvej i Hedensted. Bag de sorte mure, er et 100 procent manuelt styret lager, hvor nøjagtighed, præcision, effektivitet og smarte løsninger er altafgørende for, at lageret fungerer optimalt. Det er for at sikre, at alle varer bliver pakket korrekt til de mange butikker i ind- og udland.

Men hvad gør man, når en lampe 15 meter oppe i luften skal skiftes, eller hvis nogle varer skal justeres på plads eller samles op på en palle 12 meter oppe i højden?

Ja, så starter lagermedarbejderne en af de tre lifte fra Scantruck.

Hvis noget skal fikses i højderne, er det enten Manitou bomlift 170AETJ-L, som med sin 16,9 meters arbejdshøjde kan nå alt, hvad der er nødvendigt at kunne nå i lagerbygningen, eller også bliver saxliften fra PB Platforms, PB S120-12EL, taget i brug. Sidstnævnte har god plads i liften, når en af lagermedarbejderne for eksempel har behov for at skifte en vange på en af de mange reoler.

Den bedste løsning

Foruden de to maskiner har Normal også en saxlift fra PB Platforms i model PB S78-7EL. Den har lidt mindre arbejdshøjde, og den bruger Normal udelukkende på mezzaninen (indskudt etage i byggeriet), fordi den passer både i højde og drøjde til formålet.

Fælles for alle tre maskiner er, at de har lithiumbatterier. Det er Scantrucks søsterselskab, NC Nielsen i Balling, som har stået for monteringen af den del. At det har været lige præcis den batteritype har været afgørende for Normal.

“Det er den bedste løsning for os, og samtidig er det også samlet set bedre miljømæssigt. Vi bruger vores tre lifte hver dag, og vi slatlader, fordi de er i brug løbende. Det kan lithiumbatterierne meget bedre tåle, og samtidig har vi ingen vedligeholdelse på dem. Det er yderst vigtigt for os, at vi har nogle stabile lifte, som vi kan bruge til vores forskellige behov, og som vi kan komme ind med på smalle steder og også højt op. Det kan vi med de tre maskiner fra Scantruck,” siger Peter Kruse, Technical Facility Manager hos Normal.

Ønsker opfyldt

Flemming Jakobsen, salgskonsulent hos Scantruck, forklarer, at hvis en maskine har et almindeligt blybatteri, skal der hældes vand på for at få maskinen ladet. Samtidig skal det også vedligeholdes på en helt anden måde, og det slipper man for med et lithiumbatteri.

“Flemming har formået at opfylde vores ønsker og finde de helt rigtige maskiner til vores behov, og samtidig sørge for, at vi fik vores krav opfyldt om lithiumbatteri. Vi har ret stramme begrænsninger i forhold til, hvad vores kapacitet skal kunne, og derfor er det vigtigt for os, at maskinerne fungerer fuldstændig optimalt, og det gør liftene fra Scantruck. Flemming har været sindssyg god til at forstå vores behov og vejlede os til de helt rigtige maskiner. Der er ingen tvivl om, at de er et uundværligt stykke ‘værktøj’ for os,” siger Peter Kruse.

Det er Jack Kibenich Andersen, lagermedarbejder hos Normal, helt enig i.

“Jeg har brug for at kunne arbejde ind over en trappe, at kunne komme højt op, at samle en væltet palle op fra en reol og lignende ting. Alle tre lifte er nemme at betjene, og de løser de opgaver, vi har behov for, og samtidig kan jeg nemt komme rundt i dem mellem vores 102.000 pallepladser,” siger han.

FAKTA:

Normals lager er 78.000 kvadratmeter, cirka 15 meter højt og 506 meter langt
Manitou 170AETJ-L, som Normal har købt, har en arbejdshøjde på 16,9 meter
Platformen kan gå op til 14,9 meter og har en rækkevidde på 9,4 meter samt en kapacitet på 200 kilo, og Normal har fået installeret et lithiumbatteri
Normal har også to saxlifte fra PB Platforms i modellerne PB S120-12EL og PB S78-7EL
PB S120-12EL har en arbejdshøjde på 12 meter og en platformshøjde på 10 meter samt en kapacitet på 320 kilo og hos Normal er den udstyret med et lithiumbatteri
PB S78-7EL har en arbejdshøjde på 7,8 meter og en platformshøjde på 5,8 meter samt en kapacitet på 230 kilo også med et lithiumbatterihttps://www.scantruck.dk/manitou/manitou-lifte-bomlifte-el

Scantruck A/S
Katkjærvej 5
7800 Skive
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12485409
P nummer: 1003713224

Kontaktperson

EB
Else Bach
Marketingkoordinator
+45 96147103 else@scantruck.dk

Send til en kollega

0.078