23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvornår er splitleasing en fordel?

Splitleasing er en aftale mellem virksomhed og ansat, hvor omkostninger ved leasing og drift splittes op efter forbrug. Hvis du kører flest kilometer som arbejdskørsel er splitleasing altid en fordel – og en smutvej til den bil du drømmer om.

- Med splitleasing splitter medarbejderen regningen med arbejdsgiver efter forbrug. Det gøres med hjælp af en gps. Og så blander vi Skat uden om.

Så klart definerer direktør Steen Eintoft reglerne for splitleasing, som han vurdere , at langt flere med fordel kan tilvælge fremfor den traditionelle firmabil med skattebøvl.

Nemmere, billigere og sjovere

Splitleasingmodellen gør det hele meget nemmere, billigere og sjovere, når man kører i firmabil. Ved at benytte splitleasing skal man nemlig ikke længere lade firmabilen stå på arbejdspladsen, når arbejdsdagen er slut.

- Du kan køre videre i den privat uden at blive beskattet af det. Splitleasing er en deleordning, der gør det muligt for arbejdsgiver og medarbejder at dele leasing og drift af bilen. Omkostningerne fordeles efter privat og arbejdsmæssig brug, siger Steen Eintoft og uddyber:

- Det vil sige, at hvis 70 % af de kørte kilometer er kørt som erhvervskørsel, så vil arbejdspladsen skulle faktureres for 70 % af de samlede omkostninger. Og medarbejderen bliver så faktureret for 30 % af de samlede omkostninger.

For at gøre det let at holde styr på præcist hvor meget bilen bruges hver måned til henholdsvis erhvervskørsel og privatkørsel, bruges en elektronisk GPS-baseret kørebog til at føre kilometerregnskab.

Kontakt Dansk Splitleasing og hør, hvordan du kan gøre det nemmere, billigere og sjovere at køre i firmabil.

Kontakt:

Direktør Steen Eintoft, Dansk Splitleasing, telefon 2370 5122, mail se@splitleasing.dk

 

 

 

Dansk Splitleasing A/S
Bredevænget 5
4640 Faxe
Faxe Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30248104
P nummer: 1013025742

Kontaktperson

SE
Steen Eintoft
Direktør
+45 40299232 se@splitleasing.dk

Send til en kollega

0.063