23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Smart Construction øger digitaliseringen

Det japansk-udviklede Smart Construction hjælper anlægsfirmaer, entreprenører og andre i den digitale omstilling. Scantruck har bragt systemet til Europa og forfinet det.

Smart Construction lyder som dét, det er. Et smart system kreeret til folk i bygge- og anlægsbranchen, som gerne vil være på forkant med udviklingen, der bliver mere og mere digital.

- Konceptet går ud på at hjælpe entreprenøren der hvor man egentlig slutter med at levere en maskine og noget teknologi, og får teknologien til at virke, så entreprenøren kan tjene nogle flere penge, fortæller Jan Larsen, afdelingsleder Smart Construction, Scantruck.

Han påpeger, at Scantruck har et unikt, enestående kendskab til alle systemerne, så man på den måde kan fintune dataen til det enkelte system, og især på de nye maskiner, der bliver mere og mere automatiserede, er det især vigtigt, at dataerne er optimale, for ellers er maskinføreren ikke hjulpet særlig meget.

- Vi skal bare vide, hvilke maskiner der er på pladsen, så skal vi nok tilpasse data til det/de systemer der på pladsen, siger Jan Larsen.

Primært bygger Scantruck “ovenpå” Topcon systemet med grundig vejledning og instruktion for på den måde at klæde maskinføreren bedst mulig på til de nye udfordringer.

- Egentlig kan man sige, at systemet fritager maskinføreren for at sidde i maskinen med regnemaskine, kuglepen og papirblok for at regne efter om højderne nu også passer. Føreren skal bare koncentrere sig om at grave. Smart Construction tager sig af resten, fortæller Jan Larsen, der samtidig lægger vægt på, at support-delen også er vigtig, for at få det bedste ud af Smart Construction.

- De fleste ringer til os for at få hjælp til de små spidsfindigheder. Hvad kan systemet, hvad kan systemet ikke, og sådan noget. Her er vores ekspertise og guidning altafgørende for at kunden får den bedste oplevelse, siger Jan Larsen.

Maskinstyring har været her i snart 20 år. Vi er nu i generation tre hvad angår maskinstyring. Mange maskinførere har kørt med systemet i en del år og kender det rigtig godt, men hos Scantruck vil vi gerne være med til at klæde maskinføreren bedre på så han eller hun bliver endnu bedre til at udføre sit arbejde. Jo mere man nørder i det, des bedre bliver man jo, lyder det fra Jan Larsen.

Med Smart Construction maskinstyring er ingen opgave for lille eller for stor, hvis ellers maskinføreren forstår at bruge udstyret rigtigt. Det er derfor vores guidning og vejledning er så vigtig for at få det optimale ud af det, siger Jan Larsen.

Scantruck er i stand til at levere data til alle, da spørgsmålet om maskinstyring i dag, ganske simpelt, handler om at levere det til de fabrikater, der findes på markedet. Konceptet Smart Construction er med andre ord åbent for alle fabrikater gennem Scantruck.

Scantruck A/S
Katkjærvej 5
7800 Skive
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12485409
P nummer: 1003713224

Kontaktperson

EB
Else Bach
Marketingkoordinator
+45 96147103 else@scantruck.dk

Send til en kollega

0.078