23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kæmpe udvalg og lynhurtig levering af armeringstilbehør til din byggeplads

Armeringstilslutning kan være en udfordrende proces, men med os ved din side bliver det gjort enkelt. Vi har et bredt udvalg af armeringstilbehør, så du kan være sikker på at finde præcis det, du har brug for til din betonkonstruktion.

Gottfred Petersens Zentor® armeringskoblinger er lavet af B550B stål.
Disse armeringskoblinger i B550B stål kommer med fem fede fordele:

1️⃣ Vores armeringskoblinger er teknisk vurderet med en ETA. En ETA (European Technical Assessment) giver dig en detaljeret teknisk beskrivelse af produktet og dets ydeevneegenskaber. En ETA giver dig altså klarhed om produktets egenskaber og anvendelsesmuligheder.

2️⃣ Når byggeprodukter har en ETA, kan det lette godkendelsesprocessen for byggeprojekter, da myndigheder og entreprenører kan være mere tillidsfulde i forhold til produkternes egnethed.

3️⃣ Du kan tilpasse længden af armeringen præcist til konstruktionen. Bruger du armeringskoblinger reducerer du derfor spild af armeringsjern eller -net.

4️⃣ Armeringskoblinger kan gøre dit montagearbejde lettere og mere effektivt, da de er nemmere at montere end traditionelle armeringsforbindelser med stødzoner.

5️⃣ Bedre kvalitet: Armeringskoblinger kan give bedre kvalitet i betonkonstruktioner, da de sikrer en mere præcis placering af armeringen.

Du ser et udpluk af vores armeringstilbehør lige her 👇 :
Gottfred Petersens armeringstilbehør

Ræk ud til os hvis du har brug for rådgivning eller vil bestille varer.
Vores salgs- og rådgivningsteam er klar på mail og telefon.
📧 byg@gottfred.dk
📞 +45 6341 1240

Gottfred Petersen A/S
Langelandsvej 15
5500 Middelfart
Middelfart Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15013788
P nummer: 1000845355

Kontaktperson

Jesper Løkkebø Jensen
Teknisk salg
+45 6341 1229 jje@gottfred.dk

Send til en kollega

0.078