23948sdkhjf
Del siden
Annonce

25 vinduespudsere får et løft af Renta

Når man som vinduespudser-afdeling har Herlev Hospital og mange andre høje bygninger på kundelisten, så gælder det om at have en professionel samarbejdspartner til at levere lifte i alle størrelser.

Når man som vinduespudser-afdeling har Herlev Hospital og mange andre høje bygninger på kundelisten, så gælder det om at have en professionel samarbejdspartner til at levere lifte i alle størrelser. 

Og dét har Forenede Service i Ballerup i form af Rentas afdeling i Hvidovre, oplever daglig leder Martin Lovring Nielsen, som er i spidsen for et team på 25 vinduespudsere.

- Vi indgik samarbejde med Renta sidste år, og jeg må sige, vi har været yderst tilfredse. Den måde, vi er blevet modtaget på, og den kundepleje, vi møder, fortjener de virkelig kredit for. De reagerer hurtigt, når man henvender sig, og eventuelle fejl bliver der meget hurtigt rettet op på. De er også meget lydhøre over for vores ønsker - der er for eksempel lige blevet bestilt fire nye lifte hjem som dækker vores behov, påpeger han.

 

Et bredt udvalg

For at holde kundernes vinduer pæne og rene bruger Martin Lovring Nielsens folk et bredt udvalg af mindre og større lifte.

- Den model, vi bruger oftest, er en 28 meter Palfinger billift, som vi selv kan hente, køre og betjene. Vi bruger for eksempel også mindre, 11-meters saxlifte, som Renta kommer ud og leverer, og så betjener vi dem selv. Og så er der også tilfælde, hvor vi skal have store lastbillifte ud på alt fra 35 til 60 meter, fortæller den daglige leder.

 

Nemmere og mere fleksibelt

Men hvorfor køber I ikke liftene selv?

- Som lejer ved man, at grejet er i orden og fungerer. Hvis vi selv skulle stå for det, skulle vi have en medarbejder bare til at tage sig af vedligehold, sikkerhed, transport osv. Desuden har vi langt større fleksibilitet gennem samarbejdet med Renta: Hvis 25 mand skulle dele vores egne lifte, så kunne det give store udfordringer, for eksempel hvis flere skulle bruge samme type lift samtidig. Renta har et stort udvalg, og ellers kan de skaffe flere ganske hurtigt, så det gør planlægningen langt nemmere, konstaterer Martin Lovring Nielsen.

 

  • Det familieejede Forenede Service er en af Danmarks største servicevirksomheder med aktiviteter indenfor rengøring, kantinedrift og ejendomsdrift.
Renta A/S
Valseholmen 14
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29416796
P nummer: 1015270019

Kontaktperson

KZ
Klaus Zielger
Salgschef
+45 30507205 kzi@renta.dk

Send til en kollega

0.063