23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt gulvstående toilet fra Ifö: Øger effektiviteten og reducerer støj

Nu introducerer Ifö TurboFlush-teknologien i deres serie af gulvstående toiletter med Ifö Spira Art 2.0 TurboFlush.

“Som markedsleder i denne produktkategori er vi forpligtet til at fortsætte med at udvikle på gulvstående toiletter for at sikre et lavere vandforbrug og mere komfort for slutbrugeren. Selvom væghængte toiletter er i stor fremgang, sælger vi stadig mange gulvstående toiletter. Derfor er vi glade for at kunne lancere dette meget effektive og støjsvage skyl, TurboFlush, i vores sortiment af gulvstående toiletter.” siger Per Holleufer, Product Manager BtC.

Effektivt men støjsvagt
Den nye Ifö Spira Art 2.0 TurboFlush toilet er testet grundigt i Geberits laboratorier, Per Holleufer forklarer:

“Når vi udvikler nye toiletter, tester vi skylleevnen svarende til 50 års brug. Vi er ret sikre på, at dette er det mest effektive og støjsvage toilet på markedet. Et ekstra skyl for at få alt ud burde ikke være nødvendigt. Selvom skylleevnen er øget, er støjniveauet blevet kraftigt reduceret, så du nemt kan gå på toilettet uden at forstyrre, mens resten af familien sover.”

Ifö Spira Art 2.0 TurboFlush har stadig markedets laveste vandforbrug med 4 og 2 skyl. 3 og 6 liters skyl er dog stadig muligt ved hjælp af en enkelt justering gennem skylleknappen.

En EPD på det nye toilet er tilgængeligt, så det er muligt at sammenligne miljøpåvirkningen i moderne byggeprojekter.

Velkendt installation og reservedele
Installationen af den nye Ifö Spira Art 2.0, TurboFlush er velkendt.

“Vi prøver altid at gøre det så let som muligt for installatøren, og dette toilet skal bare limes til gulvet, som mange andre Ifö modeller. Den nye Ifö Spira Art 2.0 TurboFlush bruger de samme skyllearmaturer som andre Ifö Spira toiletter og kan udskiftes med de samme reservedele med den samme lange garanti på levering af reservedele” siger Per Holleufer

Andre funktioner
Ved bestilling af Ifö Spira Art 2.0 er et sandwichsæde inkluderet i leveringen. Sædet har QuickRelease for lettere rengøring, men hængslerne kan låses, så sædet ikke kan fjernes, hvilket er en fordel i offentlige bygninger.

Toilettet har den patenterede Ifö Clean glasur som standard og er velegnet til Ifö Fresh WC sticks, som sikrer at toilettet holdes rent uden at det påvirker skyllet. Ifö Spira sensor kittet kan også tilsluttes det nye toilet for optimal hygiejne.

Geberit A/S
Lægårdsvej 26
8520 Lystrup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75149115
P nummer: 1002451224

Kontaktperson

Karin Busk Thygesen
Marketingkoordinator
+45 24944581 karin.buskthygesen@geberit.com

Send til en kollega

0.188