23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Integrering af Klimamål i Byggebranchen

Med de nye klimakrav i bygningsreglementet fra januar 2023 skal alle byggeprojekter dokumentere deres klimapåvirkning gennem en livscyklusanalyse (LCA).

Med indførslen af nye klimakrav i bygningsreglementet fra januar 2023 har byggebranchen taget et afgørende skridt mod bæredygtighed. Disse krav, designet til at nedbringe klimapåvirkningen fra byggesektoren, stiller nu krav om beregning af en bygnings klimapåvirkning over hele dens livscyklus. Dette initiativ er en del af en national strategi for bæredygtigt byggeri og er rettet mod at reducere CO2-udledningen i Danmark i overensstemmelse med Klimaloven.

Livscyklusanalyse (LCA): En afgørende faktor i opfyldelsen af disse krav er gennemførelsen af en Livscyklusanalyse (LCA). Denne analyse, der dækker alle faser af et byggeri, fra produktion til nedrivning og affaldshåndtering, er afgørende for at dokumentere bygningens samlede klimapåvirkning. Ved at fastlægge klimaaftrykket kan man sikre, at det ikke overskrider de fastsatte grænseværdier for CO2-udledning.

Tidlig Inddragelse af Rådgivere

 En nøglekomponent i at opfylde disse krav er den rette rådgivning. Med en sådan kompleks proces som LCA-analyse er det afgørende at involvere eksperter fra starten af projektet. Disse rådgivere kan bistå med at identificere muligheder for at reducere klimaaftrykket gennem valg af materialer, konstruktionsmetoder og energieffektivitet.

Frandsen & Søndergaard, vi kan være din partner i bæredygtighed

Hos Frandsen & Søndergaard har vi en dedikeret gruppe af medarbejdere, der fokuserer på bæredygtighed og klimavenlige løsninger. Vores team af bæredygtighedsrådgivere er veluddannede og erfarne inden for området og er klar til at vejlede dig gennem de nye klimakrav og LCA-beregninger.

Frandsen & Søndergaard, Rådgivende Ingeniørfirma K/S
Voergårdvej 8
9200 Aalborg SV
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28489676
P nummer: 1011145392

Kontaktperson

Nyeste opslag fra Frandsen & Søndergaard, Rådgivende Ingeniørfirma K/S
Indlæs flere opslag

Send til en kollega

0.078