23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skarp pris på JCB 2500 kg minilæsser

Opdag JCB's Pålidelige Minilæssere - Kvalitet, Komfort og Ydeevne!

Er du på udkig efter en pålidelig og effektiv minilæsser til dine entreprenøropgaver? Så behøver du ikke lede længere! JCB præsenterer deres imponerende sortiment af minilæssere, der kombinerer kvalitet, komfort og ydeevne på en enestående måde. Med skarpe priser og et bredt udvalg på lager er det tid til at opgradere din arbejdsstyrke og optimere dine arbejdsprocesser.


Kvalitet og pålidelighed
JCB's minilæssere er synonyme med kvalitet og pålidelighed. Bygget til at håndtere selv de mest krævende opgaver, er disse maskiner udstyret med førsteklasses komponenter, der sikrer langvarig ydeevne selv under de mest udfordrende forhold. Med ZF aksler og Bosch Rexroth hydraulikpumpe er du garanteret en smidig og effektiv drift, der gør arbejdet til en leg.

Kraftfulde motorer
Vores minilæssere er drevet af enten Kubota 20 km/t eller Perkins 30 km/t motorer, der leverer imponerende styrke og hastighed til dine arbejdsbehov. Uanset om du arbejder på byggepladsen, i landbruget eller i andre industrier, kan du være sikker på, at disse motorer klarer opgaven med lethed og effektivitet.

Overlegen kontrol og komfort
Med 100% spær på begge aksler og 2 gear plus håndgas for ekstra kontrol er vores minilæssere designet til at håndtere enhver udfordring med sikkerhed og præcision. Og med en komfortabel og rummelig førerkabine kan du arbejde i timevis uden at miste fokus eller komfort.

Personlig rådgivning og eksperthjælp
Har du spørgsmål eller brug for vejledning? Vores team står klar til at hjælpe dig med personlig rådgivning og eksperthjælp. Vi forstår, at valget af den rette minilæsser er vigtig, og vi er her for at sikre, at du træffer den bedste beslutning for dine behov.

Kampagnepris 
For en begrænset periode tilbyder vi JCB 403 med 20 km/t transmission til en fantastisk pris på kun 295.000 kr. inklusive JST gafler og skovl. Dette tilbud giver dig mulighed for at få adgang til førsteklasses ydeevne og pålidelighed til en overkommelig pris.

Besøg vores hjemmeside for at se vores fulde udvalg af minilæssere og læs mere om deres specifikationer og funktioner. Med JCB får du ikke bare en minilæsser - du får en pålidelig partner, der hjælper dig med at få jobbet gjort, hver gang!

Se mere og læs om vores minilæssere her. 

Uanset om du har brug for en minilæsser til byggepladsen, landbruget eller andre industrielle formål, kan du regne med JCB til at levere kvalitet, komfort og ydeevne i hver eneste maskine. Opdag forskellen i dag!
 

Reesink Construction
Holmegade 58
6990 Ulfborg
Holstebro Kommune
Danmark
CVR nummer: DK45150615
P nummer: 1003083705

Kontaktperson

AB
Andreas Berthelsen
ab@jcb.dk

Send til en kollega

0.079