23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Upcycle 3.0 - Vejen til Skaleret Genbrug af Bærende Træ

Frandsen & Søndergaard deltager i Upcycle 3.0-samarbejdet, der fokuserer på skaleret genbrug af bærende træ i primært byggeri. Projektet samler ledende aktører for at undersøge risici og muligheder ved genbrug af træ, med det formål at fremme bæredygtighed og cirkulær økonomi i byggebranchen.

Frandsen & Søndergaard har indledt et nyt kapitel i deres engagement for bæredygtighed og cirkulær økonomi ved at deltage i det banebrydende samarbejde, Upcycle 3.0. Formålet med dette projekt er at fremskynde genbruget af bærende træ i primært byggeri gennem innovative løsninger og omfattende forskning.

Tidligere initiativer har med succes adresseret genbruget af bærende træ i sekundære byggerier, men nu er tiden inde til at udforske mulighederne i det primære byggeri. Dette indebærer en dybdegående analyse af risici forbundet med brugen af genbrugt træ, herunder undersøgelser af statiske og brandtekniske aspekter samt overholdelse af relevante lovgivningsmæssige krav og certificeringsordninger.

Frandsen & Søndergaard er begejstrede for at være en del af dette ambitiøse samarbejde, der forener førende aktører som Dansk Brand og Sikringsteknisk Institut, Aalborg Universitet (BUILD), Danmarks Tekniske Universitet og andre. Sammen vil de kortlægge vejen til en skaleret anvendelse af genbrugt bærende træ i byggebranchen, hvilket vil gøre en betydelig forskel for miljøet og fremme cirkulær økonomi.

Dette samarbejde markerer et vigtigt skridt i retning af en mere bæredygtig fremtid inden for byggeriet, hvor genbrug og genanvendelse spiller en central rolle i at reducere affald og bevare naturressourcerne. Upcycle 3.0 repræsenterer ikke kun et projekt, men en vision om en mere bæredygtig og ansvarlig byggebranche.
 
 
 
 
 

Frandsen & Søndergaard, Rådgivende Ingeniørfirma K/S
Voergårdvej 8
9200 Aalborg SV
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28489676
P nummer: 1011145392

Kontaktperson

Nyeste opslag fra Frandsen & Søndergaard, Rådgivende Ingeniørfirma K/S
Indlæs flere opslag

Send til en kollega

0.064